Hirdetés 

Madonna mindig is a megújulás híve volt, nemcsak zenei hangzásban követte a trendeket, hanem a divat terén is. – írja a Femina.hu

Általában egy új zenei projektje előtt alakult át látványosan, ez a viselkedés főleg a popiparban szereplőkre különösen jellemző. Így is azt üzenik a rajongóknak, hogy hamarosan valami nagy dobásra számíthatnak.

Madonna szőkéből pink lett

A 62 éves sztár Instagramján azt ígérte, hamarosan megjelenik az új lemeze, amiről bővebb információt nem árult el. Az új fejezethez más külcsín is jár, emiatt megvált a védjegyévé vált szőke hajszíntől, és kipróbálta a pinket. Egy új fotósorozatot is készíttetett, ami nagy sikert aratott rajongói körében, többen megdicsérték, mennyire szexi, és milyen remek formában tartja magát a sztár.

“Imádom az új stílusod.” “A megújulás királynője vagy, remélem ezt tudod magadról!” “Ez a haj maga a csoda.” “Hölgyem, teljesen lenyűgöz engem” – fogalmazták a kommentelők.

Az énekesnő az elmúlt években kipróbálta a sötétbarnát és a fekete hajszíneket is, a La Isla Bonita és a Frozen klipjeiben is sötét tincsekkel látható. Ám a szőke lett a befutó, és az is vált a védjegyévé, maximum a frizurája fazonját, esetleg a hajszíne árnyalatát változtatta az utóbbi években. Legutolsó, 14. albuma, a Madame X 2019 júniusában jelent meg, legfrissebb dala, a Levitating idén jött ki, amit a tinédzserek első számú kedvencével, Dua Lipával és Missy Elliott-tal vett fel.

/p>