Hirdetés 

Tolvai Renit egy egész ország zárta a szívébe, amikor 2010-ben megjelent a Megasztár színpadán. Népszerűsége azóta csak tovább nőtt, vérbeli dívává érett, akiről sokat tudunk, de nem mindent. Így például azt sem, hogy dalai gyakran vezetés közben születnek és hogy imádja a feltűnő autókat. – írja a drivemebaby.hu Tolvai Reni most egy vadító piros, matt metál fóliás Mercedes A-osztállyal jár.  Legújabb dala, az Angyal nemrég debütált, a dalról és az autójáról is kérdeztük.

Mi adott ihletett az Angyal című dalhoz?

A klipben Jessica Rabbitként jelenek meg. Egy kedves rajongom levele ihlette a klipet, aki azt írta nekem, hogy mindig Jessica Rabbit jut eszébe rólam, ezert úgy döntöttem, miért is ne személyesíthetném meg a figurát. Ez a dal egy szerelmi háromszögről szól. Szinte mindenki volt már olyan élethelyzetben, hogy kettőt szeret egyszerre és nem tud dönteni, erről szól az Angyal című számom is. Mindkettőt más miatt szereti és közben megőrül a vívódásban a főhős.

Szoktál “dolgozni” vezetés közben? Énekelsz az autóban?

Nagyon sok dalom a kocsimban született, vezetés közben jött az ihlet, egyből fel is vettem telefonra. A zene mindig szól a kocsiban. Autóvásárláskor ez is fontos szempont, hogy a eszméletlen jól szóljon a basszus benne. Szinte mindig énekelek vezetés közben, főleg, ha egyedül vagyok.


Milyen autóval jársz most?

Egy 1,8 literes, dízel Mercedes Benz A-osztályom van, amit két éve vettem használtan. A 109 lóerős AMG Mercedes metál piros fóliát kapott egy koccanásos sérülés után. Eredetileg szürke volt, a balesetkor pedig fehér fólia volt rajta. Ekkor jött az ötlet, hogy valami feltűnőbb színt szeretnék. Az autóm az ékszerem, imádok vigyázni rá, csinosítgatni, tisztán tartani. Nem tudnék elképzelni olyan autót magamnak, ami nem illik hozzám. Kell, hogy valami extra legyen rajta! A Mercedesemnél például a színe nagyon extra, az előző kocsimnál, ami egy Volkswagen New Beetle volt, a forma volt nagyon különleges és egyedi.

Mit jelent számodra a vezetés?

Abszolút adrenalinfröccs! Imádok vezetni, nagyon kikapcsol, ha vezetek és közben zenét hallgatok. Szeretek tempósan haladni, viszont nagyon figyelek a biztonságra, nem csak a sajátomra, másokéra is, mert szeretem, ha azok is biztonságban érzik magukat, akiket viszek magammal. Mondhatjuk, hogy sportosan óvatos vezető vagyok.

forrás: drivemebaby.hu

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading