Hirdetés 

Demcsák Zsuzsa nagyon dögösen nézett ki a Farm VIP sajtótájékoztatóján. – írta a femina.hu

Demcsák Zsuzsát újra műsorvezetőként láthatjuk a TV2 képernyőjén: ő a Farm VIP háziasszonya, segítője pedig a gazda szerepében Gáspár Zsolti.

Kilenc év Mokka-műsorvezetés és a csatornánál eltöltött 12 év után 2017 áprilisában döntött úgy, hogy otthagyja a kereskedelmi csatornát. 2019 augusztusában az Ázsia Expressz második évadában szerepelt Kandász Andrea társaként, november 15-től pedig a TV2 vadonatúj kalandrealityjének műsorvezetőjeként láthatják a nézők.

Demcsák Zsuzsa a Farm VIP műsorvezetője

A Farm VIP című műsorban 14 híresség vállalkozik arra, hogy két hétfős csapatra bontva a hétköznapok kényelmét hátrahagyva, áram, csapvíz, nagybevásárlás, telefon és egyéb technikai eszközök nélkül bizonyítsa rátermettségét egy vidéki birtokon.

– Amikor az Ázsia Expresszben egy napra összetettek Zsoltival, nyilvánvaló volt, hogy ez csak komolyságot nem hoz. De akármennyire bohóckodott és viccelődött, én ezt soha nem vettem komolyan vagy a szívemre, mert ettől Zsoltiban van egy óriási tisztelet irántam. Azt gondolom, ez a fajta froclizás közöttünk ugyanúgy meglesz a Farm VIP-ban is – mesélte bemutatkozóvideójában.

– A Mokka óta már eltelt pár év, és nagyon örülök neki, hogy ismét a TV2-ben dolgozhatok. Annak különösen, hogy egy teljesen más műfajban próbálhatom ki magam, amivel már nagyon régóta kacérkodtam. Szárnyalok abban, hogy terepen, más közegben, egészen másféle kihívásokban szembesülve kell majd műsort vezetnem – árulta el a csinos tévés.

Demcsák Zsuzsa a kalandreality sajtótájékoztatóján olyan dögös szettben jelent meg, amilyenben már rég láttuk.


A 42 éves sztár csizmában, nadrágban, széles övvel egyszerre igazodott a western stílushoz, míg a bőrből készült felsővel a szexi vonalhoz.
A 42 éves sztár csizmában, nadrágban, széles övvel egyszerre igazodott a western stílushoz, míg a bőrből készült felsővel a szexi vonalhoz. (Fotó: TV2)
forrás: femina.hu
indexkép: Media1


Hirdetés