Hirdetés 

A Reflektoronline.com kint járt a néhai Kovács Erzsi mátyásföldi villájánál. A látvány elszomorító, az egyébként szép kertvárosi kerületben mindenkinek szemet szúr az elhanyagolt ingatlan. A legendás táncdalénekesnő 2014 áprilisában hunyt el áttétes tüdődaganatban, halála után háború tört ki Tilinger Attila, a fogathajtó Lázár testvérek családja és Terry Black között. Terry Black előbb Tilingert támadta a nyilvánosság előtt, aztán a Lázár családon kereste vélt, vagy valós örökségét. A Lázár család pedig Tilinger Attilán keresett 4 millió forintot, amit az énekes – producer akkori állítása szerint már rég megadott a Kovács Erzsinek. A bírósági pereskedés végén 2015-ben aztán Tilinger Attila állítása győzött, mint kiderült, minden őt ért vád alaptalan volt. 

Az örökösök eladták a villát

Időközben Terry Black is elhunyt, a Lázár testvérek pedig eladták az énekesnő egykori, egyes állítások szerint százmillió forintot érő villáját.  Egy neve elhallgatását kérő informátorunk szerint 2017 tájékán új lakók költöztek a házba, aztán pár hónapja hirtelen elköltöztek onnan, de legalábbis azóta senki nem látta az új lakókat. Lapunk megkereste Tilinger Attilát, azonban az énekes – producer szűkszavúan nyilatkozott.


Kovács Erzsi egykori villája ma elhanyagolt állapotban van Mátyásföldön. (Fotó: reflektoronline/Szabados Attila)

– Erzsi mindig azt szerette volna, hogy háza a halála után is olyan gondozott legyen, mint életében. Nem így alakult, ez nagyon szomorú, de ez már nem az én dolgom és nem is az örökösöké. Mint tudjuk eladták a házat. Ami pedig Erzsi halála előtt volt, az ma már csak történelem – mondta Attila, aki senkire sem haragszik a múltbéli történések miatt. – Erzsire mindig nagy szeretettel gondolok, de Terry Blackre sem haragszom, még életében rendeztük a viszonyunkat, korrektül belátta a velem kapcsolatos tévedéseit. A Lázár családdal is békésen zártuk le a köztünk lévő feszültséget, így bennem semmilyen tüske nem maradt, ettől függetlenül a képeket látva elkeserít, hogy Erzsi gyönyörű háza ilyen állapotba került.

Az utcafront is ilyesztő képet fest (Fotó: Szabados Attila / reflektoronline.hu)

Lapunk kereste Kovács Erzsi egykori gondozóját és barátnőjét is, akit lapzártánkig nem sikerült elérnünk.

Az ingatlan tulajdoni lapja szerint további tulajdonosváltás nem történt, a villát pedig egyetlen ingatlaneladással foglalkozó portálon sem találtuk meg, így vélhetően nem eladó. Hogy mi lehet az oka az új lakók eltűnésének és miért lett ilyen állapotban hagyva a ház, arra Kovács Erzsi slágere adja meg a választ: Rejtély…


Hirdetés 

Kovács Erzsi villájának udvara inkább hasonlít egy erdőre, mintsem egy kertre (Fotó: Szabados Attila / reflektoronline.hu)
A csengők rozsdásodnak (Fotó: Szabados Attila / reflektoronline.hu)

 

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading