Hirdetés 

Szombaton, a Bahamákon hunyt el hosszú betegség után a skót színészlegenda, Sir Sean Connery. Az egész világ gyászolja. Felesége, Micheline megszólalt férje halála után és előkerült az utolsó közös fotó is róluk. – írta az indirekt.hu

Utolsó hónapjaival kapcsolatban felesége, Micheline (91) elmondta, hogy a színész az utóbbi időben nem tudott már kommunikálni a demencia miatt. Beszélt a távozása pillanatáról:

 Legalább álmában halt meg, és így olyan békés volt. Egész idő alatt vele voltam, amíg ő elhagyott engem. Pontosan ezt akarta. Demenciája volt, és ez megviselte. Teljesült utolsó kívánsága, amely az volt, hogy minden felhajtás nélkül távozzon.

Micheline, akivel már 45 éve voltak házasok, arról is beszélt milyen lesz neki férje nélkül a jövőben:

Egy igazi férfi volt. Nagyon nehéz lesz nélküle, ezt tudom. De ez [az élet] nem tarthatott örökké, és ő békésen ment el.

Ez a fotó a 45. házassági évfordulójukon készült Conneryről és feleségéről, Micheline Roquebrune-ról.

Utolsó néhány évében Sean ritkán hagyta el a zárt Lyford Cay közösségét, ahol nyugdíját is töltötte miután visszavonult a színészi pályáról, amely alatt több híres szerepet is eljátszott, például James Bondot vagy Artúr királyt. Élete során több díjat is elnyert, és egy Oscar-díjat is bezsebelt. Nem csupán a 007-es ügynök volt. Annál sokkal több, színészi pályafutásáról, életéről itt írtunk bővebben.

forrás: indirekt.hu

indexkép: gamestar.hu

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading