Hirdetés 

Kalmár Zsolt mezének felajánlásával egy 13 esztendős SMA 1-betegségben szenvedő kisfiúnak és egy oxigénhiánnyal született kislánynak segítettek. – írta a szeretlekmagyarorszag.hu

Csodálatos felajánlást tett Kalmár Zsolt válogatott futballista és felesége a CsodaCsoport Alapítványon keresztül: a 25 éves középpályás Oroszország ellen viselt mezét bocsátották licitre. Az induló 10 ezer forint után végül 300 ezer forintot hozott a „munkaruha”.

És a jó hírek itt még nem értek véget:

A licitáló ugyanis az összeg átutalásakor lemondott a mezről egy következő javára, aki további 220 ezer forintot adott érte. Mivel az egyik beteg kisgyereknek már az első licittel összejött a kívánt összeg, a szerencsés 13-as végül két gyerek gyógyulását segíthette.


Kalmár Zsolt válogatott meze félmilliós segítség volt. (Fotó: dac1904.sk)

Az első összeggel a 13 esztendős SMA 1-betegségben szenvedő, folyamatos ellátást igénylő Zsoltika életén segített a felajánló, akinek segítségével a fiú akadálymentes fürdőszobához juthat.

A második felajánlás pedig az oxigénhiánnyal született Bogi életét könnyítheti meg, aki egy komoly műtét utáni rehabilitációjára készül.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

indexkép: rangado24.hu

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading