Hirdetés 

Ahogy arról elsőként számoltunk be, Suzy is elkapta a koronavírust.

Szerencsés véletlennek köszönhető, hogy mindez kiderült, hiszen a mulatós énekesnő a dalait gondozó lemezkiadó cégnél tárgyalt volna, azonban a kötelező belépési protokollnál fennakadt a gyorstesztelésen, mivel az első, majd ismételt teszt is pozitív, épp zajló fertőzést mutatott. Suzy azonnal hazament és kislányával, Zsuzsikával együtt karanténba vonult. Közel egy hét után örömhírről számolt be a Reflektornak.

-Majdnem egy hetet töltöttünk karanténban a kislányommal. Borzasztó volt a bezártság, nem láthattam a szeretteimet, a barátaimat, nem tudtam megölelni őket. Ez lelkileg nagyon megviselt és emellett a pszichés teher mellett  időközben testi tüneteim is lettek. A derekam nagyon fájt, a gyomrom sem volt a legjobb állapotban, az étvágyam is teljesen elment, emellett jópár napig fájt a torkom is. Ezek lassan enyhülnek, most már csak fáradtnak és levertnek érzem magam. Tényleg pokoli volt ez az egy hét, de már jobban vagyok.

Az énekesnő a kislányát ámbár nem beteg, de továbbra sem engedi iskolába

Zsuzsika szerencsére nem mutatott tüneteket, őt nem is tesztelték, automatikusan karantéba került velem, jelenleg sem megy még iskolába, biztos, ami biztos kivárjuk a kötelező 10 napot.

-mondta az énekesnő, aki időközben megcsináltatta a PCR teszteket, amely kettő alkalommal is negatív eredményt mutatott.


Suzy a negatív tesztek után is igyekszik minél többet pihenni és a kislányával lenni (Fotó: Szabados Attila)

-Most jött meg a második PCR teszt eredményem, amely negatív lett, így most már szabadon intézhetem a dolgaimat, de azért ahogy a vírus idején mindig, elővigyázatos vagyok, így csak akkor megyek ki a házból, ha nagyon muszáj. Mivel Zsuzsika itthon van, így minden időt vele töltök, rengeteg tanulnivalója is van és nem szeretném, ha lemaradna bármilyen tárgyból is.

-tette hozzá Suzy aki szerencsés anyukának vallja magát, hiszen kislánya nagyon szorgalmas.

Zsuzsika nagyon jó tanuló, mindig dicséreteket kap, kitűnő a bizonyítványa is. Nem kell vasszigorral kötelezni semmire, mert nagyon szeret tanulni. Az osztályfőnöke nagyszerű pedagógus, minden nap küldi a leckét Zsuzsikának, ő  pedig alig várja, hogy elkezdjük a napi feladatokat megcsinálni. 

Zsuzsikát nem kell noszogatni, szeret tanulni, anyukája büszke rá, hiszen kitűnő tanuló (Fotó: Szabados Attila)
Folytatódik a munka, készül Suzy új lemeze

Suzy meggyúgyult, így folytatódik a félbehagyott munka, hiszen jövő év tavaszán megjelenik a következő albuma, vadonatúj dalokkal.

– A kiadó által megbízott szerzők és zenei producerek folyamatosan dolgoznak, jelenleg meg van írva három újabb dal, úgyhogy nincs időm unatkozni, tanulok folyamatosan. Rövidesen folytatódnak a felvételek, emellett nagyon szeretnék az egyik dalomból klipet is forgatni. Persze ez most a pandémia idején elég komplikált, de remélem lesz lehetőség mihamarabb meglepni a rajongókat egy új videóval.

– mondta Suzy.

indexkép: Reflektoronline/Szabados Attila

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading