Hirdetés 

Jenő és Dóri nagyon szeretik egymást, készülnek a „hivatalos közös életre”, hiszen a chef eljegyezte a szerelmét, akire a Konyhafőnök versenyben figyelt fel. 

Jó látni azt, amikor két ember ennyire szereti egymást, mint Jenő és Dóri, akik a Nyerő Párosban országos hírnévre tettek szert. Ez volt az a pont, amikor igencsak megindultak felfelé a követőszámok a közösségi médiában. -írta a Liner.hu

Jenő már 200 000 követő felett jár az Instagramon, ami az egyik legnagyobb szám, különösen a férfiak kategóriájában. Dóri sem szégyenkezhet, és szép lassan közelíthet a 100 000-hez. Jelenleg közel 82 000 követőnél tart.

Nagyon boldogok, ezt a Nyerő Párosban is látni lehetett, bár voltak kisebb mélypontok, de mindig meg tudták beszélni a dolgokat. Végül teljesen megérdemelten nyerték meg az RLT Klub versenyét, amit imádtak a nézők.

Azóta hónapok teltek el, és már tél van, készülnek a házas életre, valamint nem titkolt tervük, hogy családot alapítanak. Jenő egy igazán kiváló apuka lesz, míg Dóri egy tüneményes édesanyja, de addig még lehet egy kis idő.

A pár nemrég egy közös cuki szelfivel jelentkezett be, mely mellé Dóri a következőket írta: „Annyira szeretem, beragyogja az életem.” Ezt el is tudjuk képzelni, és jól látni, hogy mennyire megvan közöttük a harmónia.

indexkép: nlc.hu

/p>