Hirdetés 

Sárközi Ákos egy lányt, Évi egy lányt és egy fiút vitt az új házasságba.

Sárközi Ákos és felesége jó példa arra, hogy egy mozaikcsalád is nagyon jól tud működni. A Konyhafőnök VIP sztárja három éve találta meg a boldogságot Éva oldalán, akit 2019 júniusában feleségül is vett.

Sárközi Ákos gyerekei

– Csodálatos, hogy a feleségemmel együtt kaptam még egy lányt és egy fiút. Ha nem is én vagyok a biológiai apjuk, sajátomként szeretem őket. Három gyerekem van, és ez hihetetlenül boldoggá tesz – mondta a Story magazinnak.

Éva A Konyhafőnök VIP forgatásán is meglátogatta őt Zsófival és Bálinttal, akik apjukként tekintenek a séfre. Az asszony szerint ez annak is köszönhető, hogy már évek óta legalább annyira a gondjukat viseli, mint ő maga – és ugyanez igaz fordítva, Annára vonatkozóan is. Sárközi Ákos szerint az is fontos, hogy egyenrangú felekként kezelik a gyerekeket, kölcsönös a bizalom és a tisztelet.

– Ha én kérem Zsófitól vagy Bálinttól, hogy rakják rendbe a szobáikat, vagy bármit is kérek tőlük, egyáltalán nem veszik zokon, sőt!

Anna az édesanyjával él, minden második hétvégét az édesapjánál tölti, így Sárközi Ákos és Éva úgy szervezi, hogy ezeken a hétvégéken Zsófi és Bálint otthon legyen, csak a következőn mennek az édesapjukhoz. Iskolai szünetekben, családi programok esetében persze minden gyerek többet lehet náluk. Az egyeztetésben a volt házastársak is partnerek.

– Évi és az én esetemben is igaz, hogy sikerült jó viszonyt kialakítanunk a volt párjainkkal a válás után, ami nagyban megkönnyíti az életünket. Abban is mindannyian egyetértünk, hogy a gyerekek az elsők.

Sárközi Ákos és felesége, Éva

Első házassági évfordulójukat 2020. június 15-én ünnepelték, ez alkalomból a sztárséf megmutatta követőinek, hogy milyen szép menyasszony volt szerelme. Ám nem kell különleges alkalomnak lennie ahhoz, hogy kinyilvánítsa, mennyire rajong Éváért. Amikor csak teheti, romantikus fotókat oszt meg kettejükről.

forrás: Femina.hu

indexkép: RTL Sajtóklub


Hirdetés