Hirdetés 

A magyar kormány és a kormánypárti politikusok itthon és Európában is vasfegyelemmel védik a keresztény értékeket. 

Ennek egyik nyomatékosított bizonyítékaként a Fidesz nemrég benyújtott és rögtön el is fogadott egy törvényjavaslatot, amelyben ellehetetlenítették az azonos nemű párok és egyedülálló szülők örökbefogadását. 

A magyar kormánypárt a keresztény eszmék és a Biblia mögé bújva jelentette ki, hogy a család az csak anya apa és gyermek együttélése lehet. Eszerint sem az egyedülálló anya, vagy apa, sem pedig azonosnemű párok nem nevezhetők családnak.

A törvény ellen a legtöbb ismert művész és celeb politikai hovatartozástól függetlenül tiltakozott.

Istenes Bence posztban szólalt fel.

Én hiszek abban, hogy egy gyereknek az a legfontosabb, hogy szeretetteljes környezetben nőjön fel… hogy a család fogalma sokkal színesebb, mint ahogy azt néha gondoljuk… hogy a család az család, akkor is, ha a szülők történetesen azonos neműek!! 💜❤️🧡💛💚

https://www.instagram.com/p/CIGn3xMlIaD/

Till Attila, a TV2 műsorvezetője is megszólalt.

Szerintem a család az család, a gyermek az gyermek, és minden gyermeket azonos jogok kell, hogy megillessenek. Én kiállok a szivárványcsaládok mellett!


A Fidesz bort iszik és vizet prédikál

Szinte nem volt olyan közszereplő, vagy közéleti személyiség, aki ne fogalmazott volna meg véleményt a közösségi oldalán. A Fidesz ragaszkodik a tiszta erkölcsi normákhoz, a bigott keresztény tanításokhoz, miközben egymás után buknak le a polgármesterek és EU parlameti képviselők különböző orgiákon, amik jachtokon, vagy épp „házibulikban” zajlanak.

Borkai Zsolt volt Fideszes győri polgármester közismert balhéja után azt hittük, ez már nem fokozható. Szájer József Fideszes EU parlamenti képviselő azonban rácáfolt erre.

Kedden délután a brüsszeli ügyészség közleményt adott ki egy pénteki „rendezvénnyel” kapcsolatban, ami a belga sajtó értesülései szerint egy szexparti volt, ahol több FÉRFI diplomata mellett egy magyar EP képviselő is jelent volt. Kiderült, hogy a hétvégén lemondott Szájer József Fideszes politikusról volt szó a közleményben.

A gyülekezési szabályok megsértése miatt tettek bejelentést a szomszédok

A brüsszeli ügyészség tájékoztatása szerint azért adnak ki közleményt, mert a nap folyaman sok megkeresést kaptak. Mint írják, péntek este fél 10 táján kaptak bejelentést a szomszédoktól, hogy egy Steenstraat-i helyiségben valószínűleg megsértik a járvány miatt elrendelt gyülekezési szabályokat. – írta a 444.hu.

A rendőrség a helyszínen nagyjából 20 embert talált, közülük ketten igazolni tudták diplomáciai mentességüket. Közben azonban egy járókelő jelezte a rendőröknek, hogy látott valakit az ereszcsatornán leereszkedni. A járókelő azonosította a férfit, akinek véres volt a keze, feltehetőleg megsérült.

A férfi hátizsákjából kábítószer került elő, és nem volt nála semmiféle személyazonosító irat. A rendőrség elkísérte a lakhelyére, ahol a férfi egy diplomataútlevél segítségével azonosította magát. A közlemény az 1961-es születésű, S. J. monogramú személyként azonosítja a férfit, ami minden bizonnyal a szintén 1961-es születésű Szájer Józsefet takarja, ahogy erre utal az is, hogy közleményében Szájer is írt arról, hogy a rendőrség hazakísérte. 

A közlemény szerint a buliban megjelentek esetében a koronavírus miatt elrendelt szabályok megsértése miatt vettek fel jegyzőkönyvet, míg S. J.-t a kábítószerekre vonatkozó törvények megsértésével is megvádolhatják, de bármiféle eljárás elindításához kell a diplomáciai és a parlamenti mentességének felfüggesztése.

Közleményében Szájer József is szóba hozta a kábítószereket, ezt írta:

Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem végezték el. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el, nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.

Természetesen minden létező hazai médium megpróbálta megszólaltatni a vezető erkölcs – csőszöket, akik vagy különböző se eleje – se vége nyilatkozatokkal hárítottak, vagy hermetikusan elzárták magukat a külvilág elől.

Miért kellene nekem ehhez bármit is szólni?

-kérdezett vissza Semjén Zsolt a Telex újságírójának kérdésére. 

Orbán Viktor miniszterelnök véleményére is mindenki kíváncsi lenne itthon és a világban, azonban nyilatkozat helyett a Karmelita bejáratát egy rakat rendőrrel záratta le.

Orbán Viktor miniszterelnök úr valószínűleg nem ér rá a járványügyi helyzet adta nehézségek közepette ezzel az üggyel foglalkozni. 

 

Ami itthon zajlik Szájer József botrányával kapcsolatban az csak szotyi a focimeccsen.

A világsajtó címlapjai a magyar képviselő botrányaival vannak tele.

A Daily Mail, a Washington Post, A The Sun és számos vezető újság is címlapon számol be a magyar botrányról, amelyben kivétel nélkül emlegetik a magyar miniszterelnököt és a kormányt is.

A német vezető napilap, a Bild a következő szalagcímmel hozta le a botrányt:

„Orbán párthaverját meleg szexpartin letartóztatták”

Eközben itthon ellepték a közösségi médiát a Szájer – mémek.


Hirdetés 

Hát mi ez, ha nem dicsőség a mi keresztény nemzetünknek? Abban azért bízzunk, hogy Szájer József, Borkai Zsolt és a többiek nem ezt adják majd útravalónak a gyermekeiknek…

indexkép: Bild címlap

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading