Hirdetés 

Miközben az emberek az egész világon megpróbálják a lehető legkevesebb érintéssel elintézni pénzügyeiket, addig akadnak olyanok is, akik beteges módon hangoztatják, ők semmitől sem félnek.

Egy gusztustalan videó miatt áll a bál az angliai Sheffild városában. A felvétel alapján keres a helyi rendőrség egy férfit, aki az egyik legfertőzöttebb ország lakójaként vírustagadó, ráadásul, amikor csak teheti a bankautomaták billentyűzetét nyalogatja. Sőt, undorító tettét, ami még a járványhelyzet előtt is elítélendő lenne, büszkén megosztotta Facebook-oldalán is. Miközben az általa streamelt videóban benyálazta a nyomógombokat, azt mondta: „Koronavírus a segg*m!„

A videóval és cselekedetével azt akarta bizonyítani, hogy a koronavírus nem létezik. Egy szemtanú, aki az egész jelenetsort végignézte, jelentette az esetet a South yorkshire-i rendőrségen és elmondta, a férfinek nem ez volt az egyetlen automatája, amit megbecstelenített a városrészben – írta meg a Timesnownews. Sokkoló képsorok következnek!


vírustagadó, bankautomata nyalogatás

A rendőrség beazonosította a férfit a videók alapján, és vizsgálatot indítottak ellene. A gyenge gyomrú olvasóink, ne nézzék meg ezt a videót. 

Metropol

indexkép: Northphoto


Hirdetés