Hirdetés 

Szörnyű dolog történt Opitz Barbival, hiszen elkezdett terjedni róla egy állítólagos meztelen kép, és most az énekesnő elárulta, hogy hihetetlen aljasság áll a háttérben.

Opitz Barbi már jó ideje élvezi a közönség figyelmét és hódolatát, hiszen nemcsak a hangja remek, de a kinézete is rengeteg ember számára elképesztően csábító. Vannak, akik kifejezetten a szexepilje miatt követik őt, hiszen nagyon dögösnek tartják, most viszont valaki pont, hogy ezzel élt vissza: egy csaló követésért cserébe meztelen fotót küldözget Opitz Barbiról, ez pedig egy olyan szinten felháborító átverés, amit már az énekesnő sem tudott szó nélkül hagyni.

Hogy lehet valaki ennyire aljas, hogy egy (1,6 Milliós nézettségű) BIKINIS TikTok videómból kifotózott egy pillanatot, photoshopolta, egy SZERKESZTETT képet küldözget az embereknek, ezzel próbál szerezni magának követőket?!

– írta látványosan kiakadva Opitz Barbi.

A híresség ezek után arra kérte Insta Storyban a követőit, hogy jelentsék azt a profilt, amelyik ilyen kamu fotót osztogat róla, hiszen ez egy óriási hazugság, ráadásul annak is egészen gusztustalan. Aki esetleg mégsem hinné ezt el, és még mindig abban reménykedik, hogy valódi Opitz Barbi pucér képe, az lent megnézheti az eredeti videót, amiben jól látható, hogy az énekesnő egyáltalán nem meztelen.


(Fotó: instagram.com/opitz.barbara/ Insta Story)

Indexkép: Opitz Barbi / via youtube.com/GoldRecord Hungary (screenshot)

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading