Hirdetés 

A koronavírus egy laborból szabadult el − 26 ténnyel bizonyítja az amerikai szaktekintély

Máig nincs hivatalos válasz arra, hogy hogyan szabadulhatott a világra a koronavírus. Steven Quay, amerikai kutatónak nincs kétsége a felől, hogy megtalálta a megfejtést.


Hirdetés
Kína szerint lehetséges, hogy denevérekről terjedt át emberre a korosnavírus

Sem a gazdaállatot, sem a közvetítőt nem találják a tudósok, pedig már 13 hónap telt el a koronavírus-járvány kitörése óta. Ilyen hosszú időre az emberiséget eddig tizedelő újkori járványoknál még nem volt szükség, elég volt néhány hónap, most viszont még mindig nincs eredmény. Ez csak az egyik bizonyító tényező a 26-ból, ami Steven Quay-t meggyőzte: a Kínából indult koronavírus egy laboratóriumból szabadult el. „Csak tudományosan alátámasztott bizonyítékokat elemeztem, és csak óvatos, konzervatív becsléseket végeztem, de ezzel együtt ki merem mondani, hogy a SARS-CoV-2 vírus laboratóriumból szabadult el.” Kína a mai napig tagadja ezt, ragaszkodnak ahhoz a változathoz, hogy valamilyen állat volt a vírus gazdája, arról kerülhetett át emberekre.

Quay – aki számos egyéb tanulmány szerzője, 87 szabadalom tulajdonosa, 7 gyógyászati termék feltalálója − 193 oldalas tanulmányát a Zenodo honlapján tette közzé, itt tölthető le angol nyelven.

Indirekt / Origo

indexkép: Getty Images


Hirdetés 

%d bloggers like this: