Hirdetés 

A Vasárnapi Blikk információi szerint a csatorna szeretné átcsábítani a rappert a TV2-től, Majka viszont nemrég úgy nyilatkozott: nem is biztos, hogy szeretne tévézni.

Majoros Péter Majka lehet a fő kiszemelt az X-Faktor új műsorvezetőjének – tudta meg a Vasárnapi Blikk.

Ha igazak a hírek, érdekes csavar lenne a két rivális csatorna, az RTL Klub és a TV2 között, hiszen az ózdi rapper éppen az RTL-től a konkurenciához igazolt Kiss Ramóna helyére kerülhetne a csatorna tehetségkutatójának műsorvezetőjeként.

A lap információi szerint a sztárnak ugyan még élő szerződése van a TV2-vel, de hamarosan újra kell tárgyalnia azt, az RTL Klub pedig komoly ajánlatot tehet le elé.


(Fotó: TV2)

Arról a folyosói pletykáról is hallani lehet, hogy Puskás Peti esetleges távozása után Istenes Bence ülne be a helyére, így pedig felszabadulna egy hely a mentorpult másik oldalán. Majka kitűnő választás lehetne oda, kérdés, hogy mennyit enged a büdzsé és Majkának milyen műsorhoz van kedve.

Semmilyen ajánlatot nem kaptam. De ha kaptam is volna, az időben kiderül.

– mondta a hírre reagálva Majka. Az RTL Klub pedig úgy fogalmazott: „Azt, hogy kivel dolgoznánk együtt, az illetővel és nem a sajtóval szeretjük megbeszélni”.

Az ózdi villanyszerelőből valóságshow-szereplővé, majd rapperré avanzsáló Majoros Péter, azaz Majka épp az RTL Klub Való Világának első szériájával tűnt fel a képernyőn, majd egy rövid viasatos kitérő után igazolt át a legnagyobb konkurenshez. Kolosi Péter a sztár távozásáról 2013-ban azt mondta: amikor Majka először elhagyta az RTL-t, azért tette, mert elégedetlen volt a számára felkínált pénzzel. Majd visszakönyörögte magát, így került a Heti Hetesbe, ahonnan egyik napról a másikra lelépett.

19 évvel ezelőtt költözött be új villalakóként a Való Világ első szériájába Majka. Azóta nagy karriert futott be. (Fotó: RTL)

Majka nemrég a YouTube-on – koronavírus-kezelését közvetítő videói egyikében – úgy fogalmazott:

„Hosszabb ideig szeretnék szabadságra menni. Még szerződésben állok a TV2-vel, de gyakorlatilag nem akarok tévézni.”
indexkép: TV2

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading