Hirdetés 

A szombati párbajon 75%-25% arányban győzött Merci, aki a második nagy arányú győzelmét aratta, először Amanda, majd most Virág ellen. 

Hatan vannak még a villában, azonban a végén csak egy játékos lehet az, aki a 36 milliós fődíjat elviszi.

A Nagy Testvér eddig is minden napra tartogatott meglepetéseket, és ez nem lesz másként a végjátékban sem! A Finálé közeledtével ugyanis felgyorsulnak az események, ezzel a jubileumi évad legizgalmasabb két hete következik! Három Párbaj, három kieső, és három dobogós, akik a Villában eltöltött 106 napot követően ebben a szezonban utoljára helyezik majd sorsukat a nézők kezébe! ValóVilág10 powered by Big Brother Párbaj tehát február 20-án, 25-én és 26-án, Finálé pedig február 27-én, ahol eldől, ki hagyja el utolsónak a luxusbörtönt, és hogy kié lesz a 36 millió forintos főnyeremény!


(Fotó: ValóVilág / Facebook)

A ValóVilág powered by Big Brother jubileumi évadában a Párbajok során eddig közel 300.000 egyedi felhasználó nyilvánított véleményt. A szavazók valóban az általuk szimpatikusnak tartott játékosokra adják le voksukat, egyénileg döntik el, kit mennyire akarnak támogatni abban, hogy övé legyen a győzelemmel járó 36 millió forint. Eddig a legtöbb, 175.771 szavazat Gina és Bálint Párbaján érkezett, a legtöbb egyéni voksot a fiúk közül Moh szerezte meg (134.447) a lányoknál Merci a rekorder (113.203) szavazattal. A játékosok közül eddig Bálint három, Merci két, Moh és Vivi egy-egy alkalommal mehetett vissza a Villába győztesként. A VV10pbBB-ben eddig egyetlen alkalommal volt lány-fiú Párbaj.

Merci (jobbra) nagy arányú győzelmet aratott Virág ellen (Fotó: RTL Sajtóklub)

RTL Sajtóklub / ValóVilág Facebook


Hirdetés