Hirdetés 

Február 24-én vettek végső búcsút Tilinger Attila január végén elhunyt édesapjától a család és a barátok. A búcsúztatót Alex Tamás, a népszerű énekes tartotta, aki a megemlékezés végén élőben énekelte el legismertebb slágerét, a „Csak a jók mennek el” című dalt.


Február 24-én tartották a búcsúztatót (Fotó: Reflektor)

Az énekes édesapja végrendeletben arról rendelkezett, hogy halála után haza szeretne térni, így a család megható és tartalmi elemeiben is különleges búcsúztatót tartott, hogy mindenki, aki szerette és tisztelte, el tudjon köszönni tőle. A virághalom helyett azonban sokkal egyedibb és nemes gondolattal állt elő a család. – Apukám búcsúztatójára mi magunk minden virágkölteményt elkészíttettünk a főváros egyik legelismertebb virágkötő művészével, Gubinyi Lászlóné Julikával, azonban a résztvevőket arra kértük, hogy virágot ne hozzanak magukkal, mert úgy gondoltuk, hogy a búcsúztató után kidobott virágok helyett inkább lehetőséget adunk mindenkinek, hogy egy olyan alapítványt támogassanak az oda szánt virág árával, amely számtalan daganatos beteg életének utolsó szakaszát könnyíti meg. – mondta az énekes – producer, aki boldog volt, hogy a kezdeményezés sikeresnek bizonyult.

Az énekes – producer édesapja január végén hunyt el (Fotó: Reflektor)

Nem volt kötelező, csak egy lehetőséget adtunk, hogy segítsenek az emberek az Életminőségért Alapítványnak, amelynek alkalmazottjai a lehető legnagyobb emberséggel és erőn felül segít minden betegen éjjel és nappal, amikor csak szükség van a segítségre. Ezt sajnos személyesen megtapasztaltuk és így ebből alakult az ötlet, hogy mi megpróbálunk ilyen módon segíteni. Biztos vagyok benne, hogy Apa is ezt akarta volna. – folytatta Attila, aki azt is elárulta, mennyi összeg folyt be a búcsúztatón. – Összesen 276.900,- forint jött össze, amelyet Anyukám már el is utalt az alapítványnak. Tudom, hogy a legjobb helyre került a pénz és abban is bízom, hogy ámbár világot nem váltunk meg vele, de a szándék a szívünkből jött és remélem a családommal együtt, hogy követői is lesznek majd a hasonló jótékony célú gondolatoknak.


Hirdetés 

Alex Tamás tartotta a búcsúztatót (Fotó: Reflektor)

 

indexkép: Shutterstock

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading