Hirdetés 

Várkonyi Andrea még Bochkor Gáborral sem házasodott össze, pedig született egy közös lányuk. Üzletember kedvese mégis gyűrűt húzott az ujjára. Miért gondolhatta meg magát?

Sokan azért házasodnak össze, mert váratlanul egy baba kopogtat az ajtón, ám Várkonyi Andrea nemrég cáfolta azt a pletykát, mely szerint babát várna.

Bochkor Gáborral 12 évig voltak együtt, a csinos műsorvezető azonban nem ment hozzá. 2018-ban egy interjú során rákérdeztek erre, akkor szűkszavúan csak úgy felelt, hogy már volt férjnél, így ezt kipipálta.

Andi 2000-ben ment hozzá Szilvay Attilához, akivel együtt jártak az orvosi egyetemre.


Várkonyi Andrea drága ékszerei, köztük a 20 milliós jeggyűrű (Fotó: nlc.hu)

Úgy tűnik azonban, hogy új párjával olyan mély érzelmek vannak jelen, melyek még ezt a fajta hozzáállását is képesek voltak megváltoztatni. A Blikk Várkonyi Andrea keddi Mokkás interjújában kiszúrta, hogy a műsorvezető ujján eljegyzési gyűrű díszeleg.

A közelgő lagzi azonban nem is olyan meglepő, hiszen tavaly nyáron egy barátnője esküvőjén Andi kapta el a csokrot, ami ugye a népi hiedelem szerint azt jelenti, hogy ő lesz a következő, akit oltár elé vezetnek.

„Volt egyszer egy esküvő (…) és a csokrot én kaptam el!”

Várkonyi Andrea egyelőre nem nyilatkozott, de talán ez a legárulkodóbb jel, hiszen meg sem cáfolta, hogy hamarosan fehér ruhában fog örök hűséget esküdni párjának.

Life.hu

indexkép: TV2

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading