Hirdetés 

Nem gondoltuk volna: Nádai Anikó pókerklubban dolgozott ismertsége előtt

A műsorvezető nem mindig a tévés pályán képzelte el magát. Anikó tanárképzőre járt Baján, de mivel már ekkor gondoskodnia kellett magáról, így plusz munkát vállalt.


“Mindig is jó érzékem volt a gyerekekhez, emiatt gondoltam, hogy jól fog állni a tanár néni szerep. Ez idővel be is igazolódott. Noha visszatekintve, nem voltak könnyűek a főiskolás évek. Akkor már magamról kellett gondoskodnom, az iskola mellett kénytelen voltam állást vállalni. Osztó voltam egy pókerklubban” – mesélte Anikó a Story magazinnak. A főiskolai gyakorlat során már egy iskolában is próbára tette magát, és hiába találta meg a közös hangot a gyerekekkel, mégsem érezte, hogy ez a pálya való neki.

Anikó elsőtől negyedikig, a testneveléstől kezdve a matekon át mindent tanított, az ötödikeseknek és hatodikosoknak pedig magyar nyelvet és irodalmat. “Szerettem tanítani, de be kell valljam, nem éreztem, hogy a helyemen vagyok. Emiatt két év után arra a döntésre jutottam, hogy halasztok. Mint utólag kiderült, végérvényesen” – árulta el Anikó a lapnak – adta hírül a Blikk.

Indirekt

indexkép: RTL Klub


Hirdetés 

%d bloggers like this: