Hirdetés 

Suzy: “Rendkívül szoros kötelék van köztünk”

Amióta Suzy egyedülálló anya lett, emberfeletti erőt érez magában, és mindent megtesz a lánya boldogságáért. Ebben még a világjárvány sem akadályozhatja meg.

Sokakkal együtt Suzy sem fog nosztalgiával emlékezni a mögöttünk álló hónapokra. Őt is utolérte a járvány, tavaly október végén elkapta a koronavírust, de szerencsére, enyhébb tünetekkel megúszta. Nem is engedhette meg magának, hogy ágynak essen.

AZ ANYASÁG NEM ARRÓL SZÓL, HOGY PIHENŐNAPOT VESZÜNK KI. KÖTELEZETTSÉGEIM VANNAK ÉS MINDENT MEGTESZEK AZÉRT, HOGY A GYERMEKEMNEK MINDENE MEGLEGYEN. EGYEDÜLÁLLÓ ANYÁNAK LENNI NEM KÖNNYŰ FELADAT.

– magyarázza az énekesnő. – Eddig is erős nő voltam, de amióta egyedül nevelem a lányomat, úgy érzem, emberfeletti erő van a birtokomban. Érte bármire képes vagyok.

Mindent megbeszél a kislányával, persze csak észszerű kereteken belül, mert vannak olyan témák, amelyekkel nem szeretné terhelni Zsuzsikát.

RENDKÍVÜL SZOROS KÖTELÉK VAN KÖZTÜNK. A LÁNYOM TELJES MÉRTÉKBEN MEGBÍZIK BENNEM, A LEGFÉLTETTEBB TITKAIT IS ÖRÖMMEL OSZTJA MEG VELEM

– mondja az énekesnő, hozzátéve, ha felbukkanna az életében egy olyan férfi, aki elrabolja a szívét, akkor mindenképpen el­mondaná a lányának. Erről azonban egyelőre szó sincsen.

ÚGY GONDOLOM, HOGY MINDENNEK MEGVAN A MAGA IDEJE, NEM SIETTETEK SEMMIT. JELENLEG A LÁNYOMRA KONCENTRÁLOK, ÉS EZEN EGYELŐRE NEM SZERETNÉK VÁLTOZTATNI. JÓL ÉRZEM ÍGY MAGAM.

Suzy elhatározta, hogy mindenképpen beoltatja magát, hogy megóvja a saját és szerettei egészségét.

– Ezen a héten megkapom az első vakcinát, és a családom is követi a példámat. Lassan elkezdődik az iskola és bízom abban, hogy hamarosan újra lehet koncertezni, és hatalmas bulikat csaphatok. Szerencsére a tavaly elmaradt rendezvények időpontjait áttették idénre. Nagyon jó látni, hogy kezd betelni a naptáram, és egyre többször csörög a telefonom a megkeresések miatt. Remélem, ez továbbra is így marad, mert akkor Suzy-bulikból nem lesz hiány – újságolta az anyuka.

Bors

indexkép: Instagram / Királyvári Zsuzsanna


Hirdetés 

%d bloggers like this: