Törőcsik Mari örökbe fogadott fia felnőttként visszaköltözött Vietnámba, de mint kiderült, néhány éve ismét Magyarországon él már, pontosan abban a faluban, ahol Törőcsik Mari élt. így Son anyja mellett lehetett az utolsó években.

A színművész igyekezett a gyerekeit megóvni a nyilvánosságtól, ezért nem tudták sokan, hogy Son néhány éve hazaköltözött.Tizenöt év távollét után Velemben telepedett le, hogy anyukája mellett lehessen– írja a Bors. Nemrég a saját háza is felépült abban a faluban, ahol Törőcsik Mari élt, nem messze a művésznő otthonától. Son csak annyit árult el, hogy nagyon fáj neki anyja elvesztése.Nagy ajándék, hogy az utolsó években ismét mellette lehettem és rendszeresen átmehetett hozzá a lányom, az unokája”– mondta a Borsnak Son.

A falu egykori polgármestere, Horváth Miklós abban a kivételes helyzetben van, hogy a család közeli barátjának mondhatja magát. „Son engem kért fel, hogy legyek a lánya keresztapja. A múlt héten ünnepeltük Zsófi nyolcadik születésnapját. Kapott egy szép tortát, aminek nagyon örült, bár a hangulatra rányomta a bélyegét, hogy szeretett nagymamája nem lehetett velünk” – mondta a férfi.

Life.hu

indexkép: Bors