Hirdetés 

Férjével való kapcsolatáról is mesélt, és elmondta, hogy mi volt számára nehéz a második unokája születésekor.

Jakupcsek Gabriella interjút adott a Borsnak, amiben az utóbbi egy évet, azaz a koronavírus-járvány időszakát is górcső alá veszi. Azt mondja, a karanténidőszakot a javára fordította, és hogy férjével olyan a viszonyuk, mint a megismerkedésükkor. Sajnálja, hogy elmaradt a balatoni húsvétozás, de azt mondja, már látja a kiutat a járványból, a család egy része ugyanis már a második oltáson is túl van. “Már vannak kerti, teraszos találkozásaink, és talán mára reménykedhetek abban, hogy hamarosan mindenki együtt lehet, és végre visszatér minden a régi kerékvágásba. Ezt kívánom.”


Említi, hogy nehéz volt feldolgozni, hogy a második unokáját csak nyolc hosszú hét után vehette a kezébe először, miközben az elsőnek már a születésekor is ott volt. Jakupcsek Gabriella arról is mesél, hogy hiányoznak neki a barátai, a velük való utazások, a hosszas eszmecserék. Az interjúban a férjével való kapcsolatára is kitér, megkérdezik tőle, hogyan hatott a házasságára az összezártság. “Úgy, hogy a harmincéves kapcsolatunk eleje jött vissza, és újra lett időnk egymásra. Ezáltal pedig még közelebb kerültünk, ismét összecsiszolódtunk. Nekünk kifejezetten jót tett a karantén, és az aktívan egymásra fordított idő épített a kapcsolatunkon. Tudom, so­kaknál épp ellenkezőleg történt, de szerencsére mi most a másik tábort erősítjük, akiknél ez jól sült el, mert minden kapcsolaton dolgozni kell.”

A műsorvezető elmondta, hogy hisz a mozgás gyógyító erejében és az aktivitásban. “Sosem szabad a passzivitásba, félelembe menekülni. Azt gondolom, aki rendszeresen mozog, sportol, edz, annak nagyobb a monotonitástűrése, magasabb a fájdalomküszöbe, és jobban bírja a rosszabb periódusokat is, mint például az elmúlt egy évet… Ez persze csak az én elméletem, de én azt figyeltem meg magam körül, hogy a mozgás igazi mentsvár, ahogy számomra az olvasás is.”

nlc.hu

indexkép: femcafe

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading