Hirdetés 

Csobot Adél lett az új mentor az X-Fakorban: ezt a zsűritagot váltja 2021-ben

Kedd este a Fókuszban kiderült, hogy a 2021-es X-Fakorban  a tehetségkutató új műsorvezetőjeként Miller Dávid mutatkozik be. 

A riport végén arra is fény derült, hogy a jubileumi, tizedik évadban a mentorok összeállításában is változásra számíthatnak a nézők. Hogy mi lesz az új felállás, azt a csütörtök esti Fókuszból tudhattuk meg.

A 2021-es X-Faktor mentorai

2010-ben Keresztes Ildikó, Malek Miklós, Nagy Feró és Geszti Péter mentorokkal indult el az X-Faktor, akik három évadot maradtak a zsűriszékben. Az utóbbi mellé a negyedikben Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Tóth Gabi érkezett, majd az ötödik szériában Geszti átadta helyét Lillte G-nek.


Tóth Gabi maradt a hatodik évadra, de lecserélődtek mellette a mentorok ByeAlexra, Gáspár Lacira és Puskás Petire. A hetedik évadban új női mentor mutatkozott be Radics Gigi személyében, a zsűri összeállítása a nyolcadik évadban is változatlan maradt. A kilencedikben Dallos Bogi lett az új női mentor.

A tehetségkutató közösségi oldalán sok kommentelő írta, hogy szerinte az X-Faktor egykori műsorvezetője ül be a mentorszékbe, mások szerint Istenes Bence és Csobot Adél párosa váltja le a másik szerelmespárt, Dallos Bogit és Puskás Petit. Tippeltek az Álarcos énekes Nyomozójára, Sebestyén Balázsra és Liptai Claudiára is, de Tóth Andi és visszatérőként Radics Gigi neve is felmerült.

A 2021-es X-Faktor mentora ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti mellett Csobot Adél lesz.  Dallos Bogi maga döntött úgy, hogy a tizedik évadban már nem szeretne szerepelni lenni. 

– Az idei évben Bogi jelezte, hogy a karrierjére szeretne koncentrálni, a nagylemezére – árulta el Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere.

Femina

kiemelt kép: RTL Klub


Hirdetés 

%d bloggers like this: