Hirdetés 

Régi versenytársai, kollégái döbbenten figyelik a Fekete Dáviddal kapcsolatos eseményeket. Tilinger Attila, Dávid utolsó kiadója szerint a fiatalembernek maradnia kellett volna a szakmában.


– Sajnáljuk, ami történt, elsősorban a családját és a gyerekeit – sóhajtott a producer, akinek kiadóját 2017-ben hagyta el Fekete, amikor belevágott az autóbizniszbe. – Jobb lett volna, ha Dávid az éneklésnél marad, mert abban kivételesen tehetséges. Sajnos az üzletben nem az… – mondta Tilinger Attila.

A Németországban élő Bencsik Tamara 12 éve, a Megasztár 4. szériájában versenyzett együtt Dáviddal.

– Tiszta lelkűnek tűnt, mosolygott, kedves volt mindenkivel. Igaz, voltak érdekes pillanatai, dühös kirohanásai, de ezt, amivel vádolják, sosem gondoltam volna róla – hitetlenkedett Tamara, aki évek óta nem tartja a kapcsolatot az énekessel.

Lakatos Krisztián viszont igen, három-négy havonta beszéltek.


Hirdetés 

– Inkább csak hülyéskedtünk, nem jöttek szóba komoly dolgok. Meg vagyok döbbenve – mondta az akkori széria 3. helyezettje.

– Azt láttam rajta, hogy állandóan gondterhelt, nem volt egy nyugodt pillanata. Azt gondolom, hogy sokat ment a pénz után, és nem igazán tudta vagy érezte, hogy hol a határ… – mondta Krisztián.

Blikk

kiemelt kép: RAS Archívum

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading