Hirdetés 

A Kos a lustákat, a Rák a nagyképűeket, a Szűz az arrogáns embereket…. Te mit utálsz a legjobban csillagjegyed szerint?

Az asztrológia szerint a születésünkkor mindannyiunkra hatnak az adott időpontban tapasztalt csillagállások, amelyek fontos szerepet játszanak abban, hogy jellegzetes személyiségjegyeink hogyan alakulnak ki.

Minden csillagjegy különbözik a többitől valamilyen tekintetben. Most azt vizsgáljuk meg, hogy mi az, ami az egyes zodiákusoknál garantáltan kiveri a biztosítékot.

KOS

Ahhoz, hogy boldog és magabiztos legyen, egy Kosnak szüksége van anyagi biztonságra. Ki nem állhatja éppen ezért a lusta, tunya embereket, akik ahelyett, hogy fontos dolgokkal foglalkoznának, elpazarolják az életüket buta jelentéktelen apróságokra.

BIKA

Nem mondjuk, hogy a Bika hiú, de azt sem, hogy nem. Siker, vonzó külső, gazdagság, intelligencia és mások fölé kerekedés és tisztelet mindenek felett. Ezek teszik boldoggá. A céltalan és tapintatlan emberek kikészítik.

IKREK

Változatosságra és folyamatos kihívásokra, kalandra van szüksége, hogy teljesen boldognak érezhesse magát. Szüksége van a stimulációra. Amit nagyon nem bír elviselni, ha valaki betör a személyes terébe és korlátozni akarja valamiben.

RÁK

Nem lehet egyszerűbben megfogalmazni, a Rák odáig van a szeretetért. Nem csak a szeretteivel, de az idegenekkel is nagyon szívélyesen viselkedik, ha érzi, hogy a lelkük jó. Amit nem állhat, azok a nagyzoló, makacs emberek, akik képtelenek az orruknál tovább látni.

OROSZLÁN

A szociális státusza nagyon fontos számára és szeret a középpontban, elismert személyként tetszelegni. Ugyanakkor örül mások sikereinek és boldogságának is. Egy dolog, amit ki nem állhat, az a pletyka és a kétszínűség.

SZŰZ

A legnagyobb boldogság számára, ha talál egy személyt, aki megérti őt és azonos értékrendet képvisel. Ha valamitől ki tud borulni, az nem más, mint az arrogáns, konok emberek, akik senkit nem hallanak meg magukon kívül.

MÉRLEG

Mindig a békére, a harmóniára és a tökéletességre törekszik. Szereti, ha jókedv veszi körül és mások is kiegyensúlyozottak a társaságában. Ha azt akarod, hogy kikeljen magából, hozd össze egy olyan emberrel, aki ki akarja használni a jószívűségét.

SKORPIÓ

A versenyszellem hajtja és akkor érzi magát a legjobban, ha kihívások elé állítja az élet. Irtózik azoktól az emberektől, akik gyengék és képtelenek szembenézni az igazsággal.

NYILAS

A kalandor, aki mindig a megújulást keresi. Akkor a legboldogabb, ha távol kerülhet a monotóniától. Attól borul ki a legjobban, ha valaki arra akarja kényszeríteni, hogy lecövekeljen.

BAK

A szervezettség nagy mestere, aki abban találja a legnagyobb kielégülést, ha minden a tervek szerint alakul. Egyszerűen képtelen elviselni azokat, akik túl negatívan állnak hozzá az élethez és nem hajlandóak a saját érdekükben változtatni.

VÍZÖNTŐ

Egyszerű életre vágyik és tökéletesen boldog a mindennapi örömökkel, amelyek megadatnak számára. Nincsenek túlzó elvárásai és a konfliktusokat is kerüli lehetősége szerint. Azokat az embereket azonban képtelen elviselni, akik beszűkült látásmóddal rendelkeznek és egy cseppet sem képesek nyitni az újdonságokra vagy az elképzeléseiktől különböző dolgokra.

HALAK

Szereti azt a tényt, hogy szükség van rá. Ha látja, hogy egy szeretett személy boldogtalan és szüksége van segítségre, azonnal ott terem, hogy mosolyt fakasszon. Azt azonban nem viseli el, ha valaki manipulálni akarja és próbálja kihasználni a jószívűségét.

Tudasfaja.com

kiemelt kép: Getty Images


Hirdetés 

%d bloggers like this: