Hirdetés 

Érdekes pillanatokat idézett fel Majka, aki elárulta, hogy egy ittas állapotban előadott koncert hozta végül össze karrierjének legfontosabb szereplőjével.


Fotó: 24.hu

Majoros Péter, ismertebb nevén Majka a közösségi oldalán osztotta meg egy régi emlékét, amely még rapper karrierje elején történt vele. Szóba került Pápai Joci, egy részeges fellépés, és a személy, akinek mindent köszönhet.

A TV2 műsorvezetője a népszerű képmegosztó oldalon egy új sorozatba kezdett, ahol bemutatja életének fontos szereplőit, most egy régi barátjára esett a választása.

Pápai Jocival léptünk fel Debrecenben az akkor még létező lovardában, 2007-8 körül. Sikerült a hosszú út alatt Józsikával csacsira vernünk magunkat. Az akkori állapotomban azt gondoltam, hogy nagyon nagy antré lesz piával kiabálva felmenni a színpadra, de a fellépés első 9 másodpercében teleöntöttem a kontroll ládát egy üveg sörrel, ami soha többet nem szólalt meg” – írta Majka a képe mellé.

„A helyi szervező finoman megkért minket, hogy menjünk a büdös francba. Viszont a buli hangos siker volt, kár hogy a kontroll láda technikai problémái miatt mi semmit nem hallottunk belőle. Akkor még nem sejtettem, hogy az akkori szervező (aki valószínűleg ott abban a pillanatban pokolba kívánta az egész sleppet) lesz a zenekarunk alapköve, és hogy rendbeteszi az egész életünket. Fogalmam sincs hogy lett a Zoli a menedzserünk. Mármint a pillanatra mikortól már nem szervezőkènt beszéltem vele, hanem egyeztetettük a zenekar jövőjét. Arra viszont tisztán emlékszem, hogy mióta betette a lábát (és laptopját) hozzánk, gyökeresen megváltozott a zenekar megítélése, pozicionálása. Nagyobb mérföldkő volt a megjelenése az életünkben, mint a ‘Belehalok’. Lehetünk mi nagyon menők a színpadon,és csinálhatunk dalokat amiket énekelnek az emberek, egy olyan ember nélkül aki megszervezi a lehetetlent is, fele ilyen karriert nem futottunk volna be” – folytatta a rapper.

„Zolikam az isten áldjon téged. Mi vagyunk a motor, de te vagy a kormány. Maradjon még 100 évig így” – zárta mondandóját a műsorvezető.

Tények.hu

kiemelt kép: YouTube

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading