Hirdetés 

Ferencváros: Szerhij Rebrov maradna a klubnál

Miközben egyre több hír lát napvilágot a Ferencváros edző-jelöltjeiről, addig Szerhij Rebrov a következő évet tervezi a Ferencvárosnál. – írja a newsbeezer.com.


Találgatások, lapértesülések, bizonytalanság. A szurkolók nem tudják, mi lesz az edző sorsa (Fotó: FTC)

Napok óta nem olvasni másról, minthogy ki lesz Rebrov utódja a zöld-fehérek kispadján. Eusebio De Francesco és Donadoni neve is felmerült a nemzetközi lapokban, de ezek a hírek gyorsan elillantak.

A legutóbbi és legvalószínűbbnek tartott edző-jelölt az osztrák Peter Stöger, aki az osztrák lila-fehérektől, az Austria Wien csapatától érkezne az Üllői útra. A Ferencváros szurkolói  finoman fogalmazva sem fogadták kitörő örömmel a lehetséges verziót, hiszen a Fradi testvércsapata, a Rapid Wien pont olyan ősi riválisa az Austria Wien csapatának, mint a Fradi az Újpestnek.

Stögert nem látnák szívesen a szurkolók a Fradi kispadján (Fotó: Austria Wien)

Az egyik osztár lap konkrétumként írta le, hogy Stöger szerződése elkészült a Ferencvárosnál, már csak aláírásra vár. Mindeközben Szerhij Rebrov Kijevben tölti szabadságát és készül a következő szezonra a Fradival. Kiszivárgott információk szerint Stöger szerződtetése csak akkor lenne esedékes a bajnok csapatnál, amennyiben Rebrov és a Ferencváros nem tudna megegyezni a folytatásról.

Rebrov jól érzi magát a Ferencvárosnál

Többször is elmondta a szurkolók között osztatlan népszerűségnek örvendő szakember, hogy jól érzi magát a Ferencvárosnál és azon szeretne dolgozni, hogy további feljődést produkáljon a csapat immár nem csak hazai, hanem nemzetközi szinten is.

A newsbeezer.com úgy tudja, ha Rebrovon múlik, akkor a Ferencváros kispadján marad. A családja és ő maga is szereti Budapestet, jól érzik magukat Magyarországon és a klubnál, így nem szeretne váltani, azonban Ukrajnából származó lapinformációk szerint az a legnagyobb problémája, hogy a klub vezetői nem egyeztetnek vele a folytatásról, ezzel együtt nem kérik ki a véleményét a csapat összetételéről, a felkészülésről és az új igazolásokról, illetve a távozókról sem.


Hirdetés 

Természetesen a lap megkereste a Ferencvárost is, akik a szokásos üzenetet küldték válaszként: “Az FTC nem kommentálja az átigazolási pletykákat, a tényeket kizárólag a klub hivatalos oldalain teszi közzé.”

Várjuk ki a végét…

kiemelt kép: FTC


Hirdetés 

%d bloggers like this: