Hirdetés 

Zöld-fehérből piros-kékbe: Marcel Heister a MOL Fehérvárhoz igazolt!

Ismét beigazolódott, ami pletyka szinten reppent fel nemrég:

A MOL FEHÉRVÁR FC A HIVATALOS OLDALÁN JELENTETTE BE A FERENCVÁROSTÓL TÁVOZÓ NÉMET VÉDŐ, MARCEL HEISTER SZERZŐDTETÉSÉT.

A 28 éves védő az elmúlt három szezont az FTC-nél töltötte, előtte játszott a Beitar Jerusalem, az NK Istra, az NK Zadar és a Hoffenheim II csapataiban is. Marcel Heister, aki Németországban született, de horvát felmenőkkel is rendelkezik, több mint 100 alkalommal lépett pályára a horvát és 70 alkalommal a magyar első osztályban – írja róla a molfehervarfc.hu.

– Örülök, hogy továbbra is Magyarországon folytathatom a pályafutásomat, a családommal nagyon megszerettük az országot. Külön köszönetet szeretnék mondani a MOL Fehérvár FC-nek azért, hogy hosszú távon számolnak velem. Bízom benne, hogy a következő időszakban sok szép fehérvári sikernek lehetek a részese. Alig várom, hogy bemutatkozhassak a Vidiben – mondta Marcel Heister.

– Olyan válogatott szintű futballistát igazoltunk, aki tudja, hogy kell győzni. Ráadásul olyan poszton játszik, ahova mindig nagyon nehéz erősítést jelentő játékost hozni, márpedig ő ilyen. Nem indultunk nyerő helyzetből, mikor megkerestük, hiszen más klubokkal ellentétben csak a bajnokság végén vettük fel vele a kapcsolatot, miután bejelentették, hogy nem hosszabbít az előző klubjával. Nagyon komoly ajánlatokat utasított vissza és döntött úgy, hogy minket választ, aminek nagyon örülünk – fogalmazott Kovács Zoltán sportigazgató.

csakfoci.hu


Hirdetés 

%d bloggers like this: