Hirdetés 

A jövőre 20 éves Házibuli Attilával című műsor a vasárnapi extra produkció után, melyben Suzyt kislánya lepte meg egy adhoc duettel, most újabb különlegességgel készül meglepni nézőit. 

A fellépők között népszerű sztárok egész sora lesz látható és hallható, amely garancia a felhőtlen kikapcsolódásra. A műsorban énekel az egykori Dáridó – ösztöndíjas énekesnő, Komonyi Zsuzsi, a mulatós királynő Suzy, a zenei berkekben jól csengő Sihell család legfiatalabb tagja, Lini és fellép az örökzöld slágerek népszerű előadója, Endrődi Éva is.

NYÁRI BOMBASLÁGERREL KÖSZÖNTIK AZ ŐSZT

A műsorban ismét különleges produkcióval készülnek a szerkesztők, hiszen fellép Matyi egykori hegedűse, a szólóban sikerei csúcsán lévő Dömötör Balázs, aki a 2021-es nyár egyik legnagyobb slágerével , az “Indulhat a nyár” című party videóval tarolt a YouTube-on. A sláger több, mint másfél hónapig volt kirobbanthatatlan a legfelkapottabb hazai slágerek közül. Most első alkalommal hallhatják a nézők a több, mint másfél milliós nézettségű dalt televízióban, vasárnap 20:00 órától a Muzsika Tv-n.

kiemelt kép:Facebook / Dömötör Balázs


Hirdetés