Hirdetés 

A közösségi oldalon akadt ki egy fővárosi kórházban dolgozó hölgy, akinek határozott véleménye van az oltatlanokról.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, egyre inkább növekszik a koronavírus-fertőzöttek száma. Egy, az egészségügyben dolgozó hölgy ezúttal az oltatlanokra akadt ki, és határozott véleményt fogalmazott meg azokkal szemben, akik még mindig nem kérik a koronavírus elleni vakcinát.

Minden idiótának üzenem …le foglak sz*rni ha a covidra kerülsz, nekem is jogom van hülyének és nemtörődömnek lenni! Viszont nagyon sajnálom azokat a bent lévő betegeket, akik a sok csőcselék miatt ismét magukra maradnak a család támogatása nélkül. A sok ostoba komment után teljesen támogatom a kötelező oltást, és az oltás nélküli covidon landoló betegek 100% pénzbeli kifizettetését !!! 

– írta a kórházi dolgozó posztjában.


Az utóbbi hetekben több oltott is elkapta a fertőzést, köztük olyan ismert emberek, mint Gulyás Gergely, aki már a harmadik oltását is megkaptaám az oltottak körében sokkal gyengébb a betegség lefolyása. A kormány nem győzi hangsúlyozni, milyen fontos az oltások felvétele, pláne azoknak, akik a három közül még egyetlen adagot sem adattak be. A Semmelweis Egyetem rektora, Merkely Béla korábban azt nyilatkoztaa koronavírus elleni első két oltás rendkívül fontos, hiszen nagyjából a tizedére, huszadára tudja csökkenteni a kórházba kerülés, illetve a súlyos lefolyású megbetegedés valószínűségét.

Life.hu

kiemelt kép: Index


Hirdetés