Hirdetés 

Ámbár március elején robbantotta a botrányt a Facebookon az azóta nagyságrendileg 100 milliós értékben elkövetett sikkasztás és más bűncselekmények megalapozott gyanújával letartóztatásba helyezett egykori megasztáros énekes, Fekete Dávid most kiderült: már a tavalyi Karácsonyt sem töltötte családjával. Az énekes válófélben lévő felesége, Regina most lapunknak adott exkluzív interjút. 

Ahogy azt már a ReflektorOnline elsőként megírta, hat hónappal Fekete Dávid letartóztatása után a gyermekeinek anyja, válófélben lévő felesége Regina már más karjaiban vígasztalódik.


Márkra mindenben számíthat Regina (Fotó: Facebook)
Nem titkolóznak tovább

Először csak a privát közösségi oldalain volt látható Regina szerelme Márk, most azonban a pár úgy döntött, hogy nem titkolózik tovább és a nyilvánosság előtt is vállalják szerelmüket. – Az az igazság, hogy Dávid már tavaly Karácsony előtt elhagyott bennünket. Közel egy év elteltével ennyire fiatalon nagyon nehéz három gyermekkel egyedülálló anyaként és nőként magányosan élni, így természetes volt számomra, hogy nyitott voltam egy új kapcsolatra. – kezdte lapunknak Regina, aki további részleteket is elárult új szerelmével kapcsolatban. – Néhány hónapja tart már a kapcsolatom Márkkal és nagyon boldogok vagyunk. Úgy érzem, hogy a múltat annak ellenére is sikerült lezárnom magamban, hogy Dáviddal még sajnos vannak közös fonalak. Ezeket el kell majd vágnunk, de nyilván ő mindig a gyermekeim apja marad. A zajló büntetőügy kimenetelétől függetlenül az ügyvédemmel, dr. Pikali Petrával együtt arra törekszünk, hogy Dávid a gyermekei életének ugyanúgy részese lehessen a továbbiakban, mint ahogy eddig is, mert egyébként ő kiváló apa, imádja a gyermekeinket. Márknak is van már egy kislánya az előző kapcsolatából, így amikor ő is velünk van, akkor egy szép nagy család vagyunk. 

Nem indult könnyen, de…

Bevallom az elején nehezebbre számítottam, de a párom fantasztikus ember és imádja a gyermekeimet pont úgy, mintha a sajátja lenne mindhárom. A boldogságunkat nem akartuk idő előtt nyilvánosságra hozni, hiszen sajnos így is nagyon sok rosszindulattal kell szembenéznem. Úgy gondoltuk azonban, hogy eljutottunk arra a szintre mi ketten, hogy ki merjük jelenteni, ez szerelem! – mondta boldogan Regina, aki a jövőbeni terveikről is beszélt.

Regina és Márk boldogsága határtalan (Fotó: Facebook)

Természetesen amint lehetséges össze szeretnénk költözni, mitöbb merészebb álmaink is vannak, de csak szépen lassan, mindent a maga idejében váltunk valóra. Az életemben nemrég zárult le egy korszak, amiből sokat tanultam és ezekkel a tapasztalatokkal gazdagodva fel vagyok készülve az új dolgokra, most már tovább tudok lépni. Tudom, hogy Márk a legjobb apja lesz mindhárom gyermekemnek!

– mondta Regina, aki ebből a szerelemből rengeteg erőt is merít. – A válást remélhetőleg év elején kimondják. Ebben a jogi procedúrában is nagy erőt kapok Márktól, mindenben támogat, hihetetlen szeretettel vesz körül bennünket. Azt hiszem ezt az érzést még soha nem éreztem, amit most…

A magánélet tabu!

Regina elmondta, hogy lapunkkal ezalkalommal kivételt tesz, de a továbbiakban nem nyilatkozik egyetlen nyilvános fórumon sem párkapcsolatáról. – Tudom, hogy ez a történet érdekli az embereket, de a párom teljesen elhatárolódik a nyilvános szereplésektől, így a továbbiakban a magánéletünk minden apró részlete csak a miénk lesz, ebből is adódóan ez az első és az utolsó nyilatkozat a kapcsolatommal kapcsolatban. Kérem ezt szíveskedjenek tiszteletben tartani. 

kiemelt kép: Instagram

/p>