Hirdetés 

Lassan 21 éve, 2001. január 2-án következett be az a tragikus nap, ami örökre megváltoztatta Zámbó Jimmy családjának életét. A Király testvérét, Zámbó Mariettát boldogsággal tölt el, hogy Jimmy csepeli temetőben lévő sírhelye azóta zarándokhely lett, de elmondta, hogy máig nem tudta feldolgozni testvére elvesztését – írja a Sorry! magazin.

Bár az énekes nővérének megnyugvást jelent, hogy a rajongók két évtized után is hűségesen ápolják kedvencük emlékét, szerinte egy ilyen veszteségen sosem lehet túllépni.

– Nem tudjuk, konkrétan hogyan halt meg. Ha tudnánk, hogy autóbalesetet szenvedett, vagy ilyesmi, talán könnyebb lenne, de hogy nem lőtte fejbe magát, az is biztos. Ez most már nyílt titok. Ennyi. Többet nem akarok erről beszélni, úgyis megtudja majd egyszer a világ – mondta a Mokkában Marietta, akinek a felvetése nem új keletű: az elmúlt években sokan kételkedtek Jimmy halálának hivatalosan közölt okaiban.

Marietta véleménye azért is megosztó, mert mint ismeretes, a végzetes hajnalon Jimmyn kívül csak a felesége, Edit asszony, a család azóta elhunyt barátja, Hulé Éva és a királ akkor ötéves, fia, Adrián tartózkodott a szobában.


Marietta szerint nem lehetett véletlen baleset (Fotó TV2)

Jimy özvegye nem tartja a kapcsolatot a családdal

Mariettának nagyon fáj, hogy testvére özvegyével hosszú évek óta nincs semmilyen kapcsolata. Erről korábban Zámbó Árpy beszélt a Sorry!-nak:

– A testvérem gyerekeinek édesanyjával, mondhatni hosszú éve semmilyen kapcsolatom nincs – valamiért így alakult. Nekem ez fájó pont, mert nagyon szerettem Editet, igazi jó sógor-sógornői kapcsolatban voltunk egymásal. Azt kívánom, hogy legyen boldog! Biztosan jól elvan, ahogy én és a családom is, valószínűleg nincs szüksége ránk. Volt olyan időszak, amikor még eljött Jimmy emlékkoncertjére, aztán egyszer csak nem jelent meg, és soha többé nem láttuk ott. .(…) Szíve joga, hogy mit tesz, mikor jár ki hozzá a temetőbe, de mivel régi felfogású ember vagyok, én úgy gondolom: ha egy házasság szakítással vagy tragédiával végződik, akkor is illik megemlékezni a házastársról, hiszen a közös éveket és emlékeket nem lehet kitörölni.

BlikkRúzs

kiemelt kép: Magneoton


Hirdetés