Hirdetés 

A Blikk fotói szerint alkalomhoz illően testhezálló bőrdzsekiben és egy Louis Vuitton bakancsban jelent meg a felcsúti milliárdos azon az eseményen, ahol a Takarékbank a Mészáros-csoporttal együttműködve adott át egy speciális kutató-mentő terepjárót a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálatnak csütörtökön Szentendrén.

A képek tanúsága szerint mióta új házasságban él a milliárdos üzletember, sokkal sportosabb a megjelenése. Ezalkalommal egy elegáns bőrdzsekit viselt és egy igen különleges darab lábbelit vett fel.

Ez a cipő ugyanis a Louis Vuitton x NBA kollekció része, vagyis a finoman feltűnő monogramozás mellett díszíti egy NBA gumicímke és egy aranyszínű NBA-logó is. A márka egyébként Várkonyi Andrea egyik kedvenc márkája, ő kimondottan szeret ezekben a drága darabokban mutatkozni.


Az első közös lesifotón Andrea is egy méregdrága LV baseball sapkában látható (Fotó: 168 óra)
Az ára is elég borsos: ha valaki ilyet szeretne, 1400 dollárt, vagyis nagyjából 450 ezer forintot kell fizetnie érte.

Az átadott autó egyébként hegyről, mélyből, vízből és jégről mentésre alkalmas eszközökkel is rendelkezik, természetesen a mentőorvosi felszerelés mellett, a beszerzéséhez és a felszereléséhez pedig 25 millió forintos támogatást nyújtottak a szolgálatot fenntartó alapítványnak. A terepjáró a felszerelésekkel együtt csaknem 50 millió forintot ér.

A milliárdos igazán stílusosan érkezett az átadásra (Fotó: Blikk)

szeretlekmagyarorszag.hu

kiemelt kép: 444.hu

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading