Hirdetés 

Gyakran elfelejtjük, hogy a vásznon látott színészek is emberek, akik teljesen hétköznapi munkával keresték a kenyerüket, mielőtt Hollywood felfedezte volna őket.

TOM HOLLAND – ASZTALOS

A 25 éves Tom Holland akkor vált igazán ismertté, amikor 2016-ban elsőként öltötte magára Pókember ruháját az Amerika Kapitány: Polgárháború című moziban. A fiatal színész azonban eredetileg asztalosnak készült, olyannyira, hogy korábban már megemlítette, lehet vissza is tér a szakmához.


Lehet soha nem jövök vissza. Lehet lelépek, megházasodom, lesznek gyerekeim és egyszerűen visszavonulok az életem hátralevő részére

– mondta akkor a fiatal sztár, aki hamarosan ismét Pókemberként fog feltűnni a Nincs hazaút alcímet viselő szuperhősfilmben.

HARRY STYLES – PÉK

A fiatal énekes messze a legsikeresebb a One Direction tagjai közül, aki 2015-ben hagyta maga mögött a bandát. A tinédzser Harry egy pékségben dolgozott Cheshireben, főnöke elmondása szerint az akkor 14 éves énekes már ebben a korban is elbűvölte mosolyával a vásárlókat.

SIR SEAN CONNERY – TEJESEMBER/ KOPORSÓKÉSZÍTŐ

Volt ő James Bondtól kezdve a világ legszexibb férfiján át a Hegylakó mentoráig, szinte minden. Azonban Sean Connery mindezek előtt tejesemberként dolgozott, de előfordult, hogy újságot hordott, esetleg egy hentesnél segédkezett, de még koporsót is készített.

JOHN HAMM – PORNÓFILMEKBEN  BERENDEZŐ

Az 50 éves sármőrt a legtöbben Don Draper (Mad Men) szerepével azonosítják, azonban karrierje kezdetén, mint kezdő színész, egyéb munkákat is bevállalt.

Berendezőkén dolgoztam a Cinemax felnőtt filmjeinél

– vallotta be egy 2014-es interjú során, amivel napi pár száz dollárt keresett. Mint mondta, jobb nem is beszélni arról az időszakról.

BRAD PITT – CSIRKEEMBER

Brad Pitt Hollywood egyik legnagyobb tiszteletben álló csillaga. Az 57 éves színész a forgatások előtt az El Pollo Loco étterem kabalafigurájaként dolgozott, ahol egy óriási csirkejelmezbe kellett öltöznie, de semmi szégyellni valót nem lát benne.

VICTORIA BECKHAM – GÖRKORCSOLYÁZÓ SPERMA

Mielőtt felépítette volna birodalmát a divat világában Victoria Beckham a BBC szex edukációs kisfilmjében kapott szerepet, ahol egy óriási spermának öltözve görkorizott.


Hirdetés 

HUGH JACKMAN – COCO A BOHÓC

Igen. Hugh Jackman, mindenki kedvenc Farkasa, bizony gyerekpartikon vett részt, ahol bohócnak öltözve szórakoztatta a kicsiket. Az 53 éves színész saját bevallása szerint borzalmas bűvész, így Coco a bohóc nem is nagyon tudott trükköket mutatni a gyerekeknek.

Emlékszem, egy 6 éves kislány a partiján azt mondta: ‘anya, borzalmas ez a bohóc, egy trükköt sem tud

– emlékezett vissza Jackman.

Index

kiemelt kép: Shutterstock

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading