Hirdetés 

„Nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos” – szokták mondani a bölcs édesanyák gyermekeiknek egy verseny előtt. Ez a mondás igazabb nem is lehetne: sok esetben akkor is fényes karriert tud befutni valaki, ha éppen elsőként kényszerül távozni egy tehetségkutatóból.

Az X-Faktor első kiesőjéért ma milliók rajonganak

Még a válogatók alatt összerakták Kőrös Noémivel, hogy megszülethessen a Mimi & Gergő nevű formáció. Az együttes végül bejutott az élő show-ba, ahonnan a nézőknek az első adás végén búcsút kellett venniük tőle.


Fotó: RTL Klub

Az énekes a kiesést követően nem dőlt a kardjába. Három évvel a műsor után elindította saját YouTube-csatornáját, ahol híres előadók slágereit dolgozta fel. Videói pillanatok alatt népszerűek lettek, sőt még egy világsztár, James Arthur is megosztotta az egyiket saját oldalán.

Ezután feltűnt még a 2014-es Rising Starban, valamint A Dalban is indult egy esztendővel később. Az igazi áttörést azonban a 2016-os év jelentette számára: Molnár Csabával és Vincze Gergellyel kiegészülve megalapította a Follow the Flow elnevezésű zenekart.

A banda szerzeményei kisvártatva a slágerlisták élén landoltak, majd 2018-ban már igazi közönségkedvencnek mondhatták magukat. Videóklipjeikre milliók voltak kíváncsiak, a Nem Tudja Senki című dalukhoz készült kisfilmet eddig 57 millióan nézték meg a YouTube-on. A szakmai elismerések sem maradtak el: 2018-ban az MTV Europe Music Awardson elnyerték a legjobb magyar együttesnek járó szobrot.

A hatalmas népszerűség és telt házas koncertek dacára a harmincéves előadót nem részegítette meg a hírnév, sőt állítása szerint sosem lesz eltelve magával.

– Úgy érzem, hogy soha nem leszek boldog és elégedett. Vannak pillanatok, amelyekkel elégedett vagyok, de az nagyon ritka. Ugyanakkor az esetek többségében ez visz előre az életben, az alkotásban. Lehetünk boldogan is sikeresek, de én egyelőre nem így működöm. Ami viszont tök fontos, szerintem az, hogy felismertem, hogy ez van, megbékéltem ezzel a helyzettel, elfogadtam – mesélte 2020 augusztusában a LikeBalaton.hu oldalnak.

Femina

kiemelt kép: Instagram / Szakács Gergő

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading