Hirdetés 

Majka már átesett a koronavírus-fertőzésen, sőt, kórházban is volt, így pontosan tudja, hogy a járványt nagyon is komolyan kell venni.

Most, hogy egyre több helyen kell újra orrot és szájat eltakaró textilt viselni, illetve oltakozásra buzdít minden média és szakember, így egyre többen emelik fel hangjukat a maszkok és az oltás ellen. Majka ezúttal egy frappáns poszttal üzent azoknak, akik – mindenféle áltudományos magyarázatokra hivatkozva – nem hajlandóak maszkot viselni és oltakozni. Íme, a szöveg:

„Mondjunk nemet a KABÁT-ra! Egyre többen ismerik fel végre, hogy a kabátok valójában NEM VÉDENEK a hideg ellen! Az egészet a ruhalobbi és a nagy ruhagyártók erőltetik az emberekre!

– A kabátokat sosem tesztelték rendesen, nem tudni, hosszú távon mit okoznak!!!

– Az ősembereknek sem volt kabátjuk, a természetes hidegtűrés mentette meg őket, és a mai embernek is az tesz jót!

– Egy fél citrom levele és 3 ánizsmag többet segít a hideg ellen, mint a teljesen mesterséges és természetellenes kabát!

– A kabát rengeteg műanyagot, a zipzár részen pedig veszélyes fémeket tartalmaz, amik a szervezetbe bejutva óriási károkat tudnak okozni.

– A kabátban olyan anyagokat használnak fel, amiket élelmiszerekben még sosem engedélyeztek; akkor hogy is van ez?

– Nem furcsa, hogy óvodás korunk óta ránk erőltetik a kabátot, és azt mondják, higgyük el, hogy hasznos??? El kéne gondolkozni!!!

– Valamennyi ember, aki az elmúlt 100 évben Magyarországon meghalt, hordott kabátot!!! Véletlen?!

– Egyes ‘tudósok’ azt állítják, kabátot kéne hordanunk, de egyik nyilatkozatukban se volt rajtuk kabát!!!

– A NASA sosem fejlesztett kabátot, pedig az űrben nagyon hideg van! Emberek, ébresztő!!!

– A kabátokat különböző módokon kezelik, tele vannak VEGYSZEREKKEL! Ne hagyd mérgezni magad!

– Elgondolkodtál már azon, mi lesz a fehér kabátokkal, amikor már nem használják őket? Nézz fel az égre! Ledarálják és repülőkről szórják szét, hogy a bennük lévő vegyszerekkel irtsák az embereket!!!!

– A kabátokba chipeket varrnak, hogy azokkal programozzák az emberek agyát! Vajon miért csak az ott dolgozókat engedik be a kabátgyárakba? Az átlagembert miért nem? KIDERÜLNE AZ IGAZSÁG?

– Láttál már valaha kabátgyártós videót? HOPPÁ!!!

– Egy ismerősöm barátja apjának a munkatársának a fia, aki szabó, igazi profi és ért a kabátokhoz, kibontotta a varrást a kabátján. Azóta eltűnt! Sem ő, sem a kabátja nincs meg! A KABÁTLOBBI MIT TITKOL ENNYIRE?

– Az összes videót, ami a kabátok ellen szólalt fel, eltűntették a YouTube-ról! Mi más, ha ez nem bizonyíték?

ÉBRESZTŐ EMBEREK! NE DŐLJETEK BE A KABÁTLOBBINAK! KITARTÁS, MERT VANNAK, AKIK LÁTJÁK A JÖVŐT, ÉS NINCS MÁR SOK IDŐ HÁTRA, ELJÖN A KABÁTMENTES CSODÁLATOS ÉLET!”

 írta Majka a Facebookon, aki bevallotta, a szöveget nem ő találta ki, ő is csak valakitől átvette.

(via Blikk)

kiemelt kép: TV2

/p>