Hirdetés 

Bejelentette a magyar énekesnő: elválik a férjétől

Szomorú hírt közölt Völgyi Zsuzsi: az énekesnő házassága zátonyra futott, a jövő év elején hivatalosan is lezárja a kapcsolatát a férjével. A Romantic együttes sztárja őszintén mesélt a magánéleti kudarcáról.

Völgyi Zsuzsi és férje, Gábor házassága tavaly romlott meg: az énekesnő akkor elárulta, kapcsolatuk nem egy harmadik fél miatt indult romlott meg, hanem azért, mert a régóta elhúzódó építkezés beárnyékolta az otthoni hangulatot. Nem sokkal később azonban úgy döntöttek, tovább harcolnak a házasságukért, látszólag pedig ismét boldog családként éltek együtt kislányukkal, Glóriával. Most azonban kiderült: minden remény szertefoszlott – az előadónő sokáig várt türelmesen és bízott abban, hogy álmai háza végre felépül, végül belefáradt a sok ígérgetésbe. Zsuzsi a Story magazinnak mesélt magánéleti válságáról, és elárulta, mi vezette a döntésig.

„Egyszer csak azon kaptam magam, hogy eltelt egy év, és én Glóriával még mindig anyukámnál élek, a házunk pedig sehol sem tart. Aztán eltelt még két év, az otthonunk ugyanúgy élhetetlen, én pedig még mindig a férjem nélkül élek. Akkor már kettecskén a kislányommal a csepeli lakásomban” – kezdte a lapnak az énekesnő, majd felidézte azt a pillanatot, amikor rájött: végleg elege lett.

„Vajmi kevés a mindennapokban, hogy egy férj, egy édesapa egy héten egyszer-kétszer van a családjával. Miközben én egyedül vásárolok, cipekedem, intézem a gyerekünk életét, mellette pedig dolgozom. Rájöttem, hogy igazából évek óta egyedülálló anyuka vagyok” – fogalmazta meg érzéseit Zsuzsi, aki teljesen máshogy képzelte el a jövőjét, amikor az oltár előtt igent mondott a férjének.

A magánéleti válságát teljes kudarcként éli meg, s úgy érzi, az a legtisztességesebb lépés, ha lezárják a házasságukat és tiszta lappal kezdenek. Jövő év elején beadják a válókeresetet, de Gábor még reménykedik, hogy minden rendbe jöhet közöttük.

„A férjem még hisz benne, hogy visszatalálok hozzá, és egy család lehetünk, de én már nem kergetek kósza ábrándokat. Nagyon szeretjük egymást, de az én érzéseim idő közben barátivá szelídültek. Túl sok volt az ígéret, és túl sok volt a csalódás” – tette hozzá Zsuzsi, aki úgy érzi, időközben már a feldolgozási fázison is átesett. „Az évek alatt szép lassan, szinte észrevétlenül múlt el bennem a szerelem. Nem egyszerű pontot tenni az i-re, de én ezt már nem élem meg traumaként”

Persze a tény, hogy végleg felbomlik a családja, az énekesnőt is szomorúsággal tölti el, éppen ezért a zenében keresi a gyógyírt. Munkába temetkezett, az elmúlt fél évben pedig új irányt is váltott. Több formációban is feltűnik, emellett Gáspár Győző gyengélkedése után a Romantic is újra koncertezik majd.

(via Femcafe)

kiemelt kép: Shutterstock


Hirdetés 

%d bloggers like this: