Hirdetés 

„Senki nem szeret engem“ – kiabálta a kisfiú egy órával a meggyilkolása előtt

Az esetet hangfelvételek is rögzítették. 

A 29 éves Thomas Hughes-t és a 32 éves Emma Tustint vádolják a hatéves Arthur Labinjo-Hughes meggyilkolásával, aki a megrázó hangfelvételek tanúsága szerint órákkal a tragédia előtt azt kiabálta, hogy „senki sem szeret engem“.

A bíróság szerint a kisfiú halálos kimenetelű agysérülést szenvedett az apja és a mostohaanyja által, amely kimeríti a gyermekkínzás fogalmát. Az esküdtek elmondása alapján sóval mérgezték meg, nem engedték, hogy egyen, a halála előtt pedig 14 órán keresztül kellett állnia.

Az eddigi információk szerint az angliai kisfiú halálát az okozta, hogy a mostohaanyja „többször is kemény felülethez ütötte“ a fejét – írja a The Independent.

Bár Hughes és Tustin tagadják Arthur meggyilkolását és többrendbeli gyermekkínzást, a nyilvánosságra került videókon és hangfelvételeken, amelyeket a bíróságon le is játszottak, hallani, ahogy Arthur azt kiabálja, hogy „senki nem szeret engem“ és „senki sem fog etetni“.

Arthur nagybátyja elmondta a bíróságnak, hogy a múlt hónapban a kisfiú sírva mesélte, hogy Tustin a falhoz lökte és csúnyának nevezte.


„Azt mondta, az anyja elhagyta őt, mert nem szereti. Ezután sírva fakadt. Azt mondta, hogy senki nem szereti őt“

– tette hozzá. 

Tustin hangfelvételeket küldött Hughes-nak Arthur sírásáról, a férfi pedig így válaszolt: „ásd meg Arthur sírját!“

„Egyikük sem akarta megindokolni azt, miért tették ezt vele. Arthur egy védtelen gyermek volt, akinek a jóléte teljes mértékben tőlük függött. Arthur gúnyolódás, bántalmazás és szisztematikus kegyetlenség célpontjává vált, amelynek célja az volt, hogy jelentős fizikai és mentális szenvedést okozzanak neki“

– mondták az esküdtek a tárgyaláson. 

Arthur a birminghami gyermekkórházban halt meg június 17-én, miután lekapcsolták a gépekről, ugyanis az agysérülés mértéke miatt már nem tudták volna mengmenteni.

Hughes és Tustin is tagadja a gyermek meggyilkolását.

(via Liner)

kiemelt kép: illusztráció / Getty Images


Hirdetés 

%d bloggers like this: