Hirdetés 

Az énekesnő fáradékonynak érezte magát, és arra lett figyelmes, hogy ijesztően alacsony a pulzusa, de mivel más tünete nem volt, gondolta, csak kimerültség lehet. Egy későbbi teszten derült ki, hogy a koronavírus robogott át rajta. Erről először a Borsnak mesélt.

Korda György és Balázs Klári a pandémia kirobbanásának kezdete óta fegyelmezetten és felelősségteljesen viselkednek, a lakásból kilépve maszkot hordanak, sokat mosnak kezet, az otthonukba érkező csomagokat pedig lefertőtlenítik. Ez így ment nyáron is, ezért számukra nem jelentenek újdonságot az új megelőző intézkedések.

„Ha kell, a negyedik oltást is felvesszük”

– Már régen túl vagyunk a harmadik oltáson, nem volt kérdés, hogy beadatjuk. Vigyázunk magunkra – mondta a Bors megkeresésére Balázs Klári. – Ha kell, a negyediket is fel fogjuk venni. A nyarunk nagyon erős volt szakmailag – folytatta –, sokat koncerteztünk, de a bulikon is igyekeztünk kerülni a nagy tömeget, mindenkitől tartottuk a távolságot. Aki túl szeretné élni ezt az időszakot, az mást nem is tehet véleményem szerint.


(Fotó: TV2)
Januárra már nem írunk be koncertet

Balázs Klári azt mondja, hogy egyelőre úgy néz ki, a decembert még végigkoncertezik, de januárra leállnak a munkával.

(via Metropol)

kiemelt kép: RAS Archívum


Hirdetés