Hirdetés 

Az egyik legnépszerűbb hazai énekesnő, Nótár Mary a Facebookon tudatta rajongóival, hogy másodszor és végérvényesen is győzött egykori menedzsmentje ellen a bíróságon. 

Az oldalra kitett sajtóközleményt teljes terjedelmében, változtatás nélkül közöljük.

„Nyertem. Másodszor is nyertem.

2021. júliusában a büntető ügyben (miszerint fogva tartott a volt kiadóm) 2022.januárjában polgári ügyben (miszerint jogtalanul követelt tőle több mint 80.000.000Ft-ot a volt kiadóm).
Több mint 5 és fél év telt el ebben az ügyben de a bíróság kimondta, hogy nekem van igazam, a másik félnek jogtalan a követelése hisz a szerződés is hiányos és érvénytelen volt. A másik fél/felek még annyira sem voltak képesek, hogy eljöjjenek és jelenlétükkel megadják tiszteletüket a bíróságnak az utolsó összecsapáson. Én ott voltam, mint mindig és bizonyítottam, kiálltam az igazamért. Pedig ők követeltek az ő állításuk szerint jogosan.
Hogy mit érzek?
Mérhetetlenül büszke vagyok magamra és mindazokra akik ebben a hosszú időszakban mellettem voltak és hittek bennem. Sokszor fájt,nagyon fájt, hogy emberekbe, hogy tud ennyi rosszindulat szorulni, hogy milyen emberek lehetnek ők akik a saját hazugságukat is elhiszik, akik mindenhol le akarják járatni a másikat, akik egyetlen egy hibájukat sem látnak be még ha bizonyíték is van rá.Hatalmas megkönnyebbülés van rajtam, hogy nem kell tovább bizonygatnom a saját igazamat és, hogy én nyugodt szívvel fekhetek le esténként.
Hogy mit tanácsolok?
Mindig küzdjetek magatokért, az igazatokért bármennyire is elakarnak benneteket taposni soha ne add fel, emelt fővel csináld végig bármennyire is nehéz hisz: “A folyó és a szikla összecsapásából mindig a folyó kerül ki győztesen – nem az ereje, hanem a kitartása miatt. “- H. Jackson Brown
Nem csak lelkileg de anyagilag is rengeteg sérelem ért. Remélem, hogy a vesztesek hiánytalanul kifizetik a kártérítést a részemre az elmúlt évek miatt, hogy 4 éven keresztül letiltották a dalaimat ezáltal megfosztottak a közönségemtől, hogy mindenhol be akarták sarazni a nevem, hogy jogtalanul elvettek egy teljes hanganyagomat, hogy rengeteg fenyegetésnek és támadásnak voltam kitéve.
Nem is lehetne méltóbb kezdés a 20 éves jubileumi pályafutásom ünneplésére minthogy nem engedtem eltiporni a Nótár Mary nevet…


🙏🏻

kiemelt kép: Facebook / Nótár Mary

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading