Hirdetés 

Három hónap alatt 47 millió forint osztalékot lehetett kivenni a White Dogból.

Busás fizetésekkel, gyorsan felívelő karrierutakkal kecsegteti a kiszemelt szakembereket a Whitedog Media, Várkonyi Andrea reklámügynöksége. A cég lényegében Várkonyi férje, Mészáros Lőrinc házi ügynökségeként működik – derül ki a hvg360 cikkéből.

A lap szerint a cégnek kizárólag a leggazdagabb magyar ad munkát. A TV2 egykori hírolvasója – jelenlegi igazgatósági tagja –, valamint egy másik magánszemély 2020 szeptemberében alapította a Whitedogot, és hamar szép üzleti eredményeket hozott össze:

három hónap alatt 127 millió forint bevételből 53 milliós nyereségre tett szert, amiből 47 millió forintot ki is vettek osztalékként.

2020 decemberében az érdi címéről egy a Mészáros-csoport tulajdonában álló Andrássy úti villába tette át székhelyét a cég.  A következő évben pedig már a Gallicoopnak készített reklámokat – ezt a céget pár hónappal azelőtt éppen Mészáros Lőrinc vásárolta fel. Versenyeztetésről a hvg360 szerint szó sem volt, a munkákat mindig közvetlenül Várkonyiék kapták.

Szakmai elismerésre vágyhat Várkonyi

A Whitedog rendszeresen indul munkáival szakmai versenyeken. A legtöbbön azonban még a döntőbe sem kerül be, egyedül egy kisebb súlyú megmérettetésen díjazták.

A lap szerint elképzelhető, hogy a szakmaiként beállított sikerekkel az üzletasszony más NER-közeli vállalkozók kíváncsiságát is fel akarja kelteni, hogy a jövőben kilépjen házastársa árnyékából.

A cégnek most 32 alkalmazottja van, és információk szerint piaci átlag feletti fizetést kínál a szakembereknek. Emellett a gyors előmenetel is kecsegtető lehetőségként van felkínálva.

forbes.hu

kiemelt kép: RAS archív

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading