Hirdetés 

Stöger a Ferencváros után megkaphatja élete legfontosabb munkáját (fotó: player.hu)

Peter Stöger: “Nagyon örülök a Ferencváros sikerének és nem azért, mert így magyar bajnok lettem…”

A tavaszi szezonnak Sztanyiszlav Csercseszov irányításával vágott neki a Ferencváros, ám ne feledkezzünk meg Peter Stögerről sem, aki vasárnap ugyancsak magyar aranyéremmel gazdagította edzői karrierje gyűjteményét, hiszen az FTC az Újpest legyőzésével sorozatban negyedik alkalommal lett bajnok a labdarúgó NB I-ben.

Az osztrák vezetőedző decemberben, a Debrecen elleni idegenbeli 2–0-s vereség után távozott az Üllői útról, lapunknak vasárnap este nyilatkozott volt csapata (újabb) bajnoki címéről: „Autóban ültem a mérkőzés alatt, ám a feleségem folyamatosan tájékoztatott az állásról. Nagyon örülök a Ferencváros sikerének, és nem azért, mert így magyar bajnok lettem. A klub megérdemli a sikereket, a korai búcsú ellenére is örömmel gondolok vissza az ott eltöltött időre. Sok nehézséggel kellett megküzdenem, van bennem hiányérzet, de remélem, a csapat újra valamelyik európai kupasorozat csoportkörébe jut. Ha úgy alakul, szívesen elmennék az egyik budapesti összecsapására.”

Peter Stöger 15 bajnokin irányította a Ferencvárost, ezeken 32 pontot szerzett a csapat (10 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség).


Csercseszov tavaszi irányítása alatt szerezte meg a Ferencváros a 33. bajnoki címét (fotó: FTC)

NSO


Hirdetés 

%d bloggers like this: