Hirdetés 

Augusztus 8-án töltené be a 80. életévét a magyar könnyűzene egyik legbájosabb alakja. Harangozó Teri 2015-ben hunyt el, s halálát azóta is megannyi rejtély övezi. Poór Péter, a népszerű táncdalénekes most drámai részleteket osztott meg pályatársa tragédiájával kapcsolatban. Szerinte egy mellimplantátum vezetett a tragédiához.

Poór Péter kitálalt: Máté Péter nem szívrohamban halt meg! – Kiderült a valódi oka is…

Nyolc évvel ezelőtt Harangozó Teri egyik este othhonában hirtelen rosszul lett. Nehezen kapott levegőt, és forogni kezdett a világ körülötte. Gyenge állapota ellenére még sikerült segítséget hívnia. A mentősök szirénázva érkeztek meg, és kórházba vitték az énekesnőt. A hamarosan közölt diagnózis sokkoló volt: infarktust kapott és súlyosan károsodott a tüdeje. Amikor Teri visszanyerte némi erejét és reménykedett a gyógyulásban, közölték vele, hogy áttétes tüdőrákja van. Sajnos másnap elhunyt. Hogy mi történhetett ebben a 24 órában, arról csask nagyon kevesen tudhatnak. Poór Péter a legjobb barátja volt a legendás dívának.

„Sok mindent írtak és mondtak Teri tragédiájáról. Hallottam, hogy beteg volt a szíve, a tüdeje, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Én most mindezt megcáfolom. Teri valóban beteg volt, csontritkulásban szenvedett, és előfordult, hogy már a színpadra is csak segítséggel tudott felmenni. Rengeteget szenvedett ettől, de együtt tudott élni a fájdalommal is. Amikor sokadszor rosszul lett, s kórházba vitték, senki sem látogathatta. Telefonon beszéltem vele, a jövőt tervezte. Nem volt halálos beteg, ezt tiszta szívből állíthatom.”

-mondta el többek között még tavaly a Blikknek a népszerű táncdalénekes, aki arról is beszélt, hogy a szilikonmellei miatt halt meg a legendás énekesnő, így emberi mulasztás történt.

Most elárulta, hogy sokan bírálták őt a nyilatkozata után.

Ma is fenntartom, hogy nem a szíve vagy a rák vitte el Terit. Csontritkulásban szenvedett. De megbékélt a sorsával, és azzal is, hogy súlyosan meghízott. Ám az évtizedekkel korábban beültetett mellimplantátumának lejárt a szavatossága, s mielőtt kicserélték volna, szétrepedt a burka, a szilikon pedig a tüdejébe került. Amikor tavaly erről nyilatkoztam először, utána sokan megtaláltak. Egy doktornő levelet írt nekem, és kikérte magának, hogy az egészségügyet bántom. Pedig én csak azt mondtam, hogy valaki nagyot hibázott, és ez Harangozó Teri életébe került.

-mondta a lapnak Poór.


kiemelt kép: Origo / TV2

Poór Péter fedezte fel Zámbó Jimmyt: „Bár kiválóan énekelt, de egyetlen számot sem tudott rendesen és kamu-angollal halandzsázva adta elő a dalokat…”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading