Hirdetés 

Augusztus 8-án lett volna 79 esztendős a magyar könnyűzene egyik legbájosabb alakja. Harangozó Teri 2015-ben hunyt el, s halálát azóta is megannyi rejtély övezi. Poór Péter, a népszerű táncdalénekes most drámai részleteket osztott meg pályatársa tragédiájával kapcsolatban. Szerinte egy mellimplantátum vezetett a tragédiához.

– Sok mindent írtak és mondtak Teri tragédiájáról. Hallottam, hogy beteg volt a szíve, a tüdeje, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Én most mindezt megcáfolom. Teri valóban beteg volt, csontritkulásban szenvedett, és előfordult, hogy már a színpadra is csak segítséggel tudott felmenni. Rengeteget szenvedett ettől, de együtt tudott élni a fájdalommal is. Amikor sokadszor rosszul lett, s kórházba vitték, senki sem látogathatta. Telefonon beszéltem vele, a jövőt tervezte. Nem volt halálos beteg, ezt tiszta szívből állíthatom.

A bajt, a rosszulléteket az évtizedekkel korábban beültetett mellimplantátum okozta.

Tudniillik, lejárt a szavatossága, réges-rég ki kellett volna cserélni. Ám mielőtt ezt megtették volna, szétrepedt a burka, a szilikon pedig a tüdejébe került. Hihetetlen, hogy az orvosok késlekedtek. Teri már a kórházban volt, mondta, hogy nem kap levegőt, de az orvosai csak húzták, halasztották a beavatkozást, mert épp hosszú hétvége volt, s úgy voltak vele: ej, ráérünk arra még… – tette hozzá Poór Péter, akit felzaklatott, ahogyan újra átélte legkedvesebb barátnője halálát. S amikor azt mondta: számára egyértelmű, hogy emberi mulasztás is belejátszott Harangozó Teri halálába.

De vajon milyen élete is volt ennek a népszerű énekesnőnek? Nos, Poór Péter szerint folyamatosan a menny és a pokol között ingázott. Talán azért, mert hiába kereste, soha nem találta meg az igazi párját…


kiemelt kép: Blikk


Hirdetés