Hirdetés 

Még ki sem hűlt a botrány, amit a lemondott fehérgyarmati Majka koncert miatt robbant ki, máris meglepő hírek keringenek róla a világhálón.

Az egyik közösségi oldalon, amely a hazai celebekre és influenszerekre specializálódott több igencsak furcsa videó jelent meg. Több olyan képernyőfotó is napvilágra került, amely Majka és két tizenéves lány privát beszélgetéséről készült. A hitelességük egyelőre nem bizonyított, de egy biztos, az egyiken egyértelműen a rapper hivatalos Instagram-oldala szerepel.

A videón látható képek alapján úgy tűnik, mintha Majka kezdeményezte volna a beszélgetéseket. 


A hozzászólók között volt, aki azt írta, tisztán emlékszik még Dundika Blikknek tett nyilatkozatára, amelyben a következőket mondta:

“Én struccpolitikát folytatok, és ezt ajánlom minden nőtársamnak. Meghagyom Petinek a magánszféráját, nem nézegetem a telefonját, hagyom, hogy élje az életét. Megadom neki a kellő szabadságot, hogy azt csinálhassa ami boldoggá teszi.”

– jelentette ki Majka felesége, s hozzátette, ez nem jelenti azt, hogy képes lenne nyitott házasságban élni.

Ez alapján elképzelhető, hogy annak sem örülne, ha a férje fiatal lányokat fűzne. Egyelőre sem Majka, sem Hajni nem reagált ezekre a videókra, ennek két oka lehet: fogalmuk sincs róluk, vagy úgy érzik, jobb, ha figyelmen kívül hagyják.

Bors

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Jolly szerint Zoltán Erikának ezt nem kellene erőltetni – videó


Hirdetés