Hirdetés 

Az elmúlt néhány évtizedben az idők annyira megváltoztak, hogy egy jó havi kerestért már nem kell egyetemen tanulnod és a sors forgatókönve miatt sem kell aggódnod.

Manapság elég érdekesnek lenni és a világmárkák könnyen megtalálnak a hirdetési felületeken és a közösségi oldalakon. Ez valóban sokkal kényelmesebb módja a szép bevételszerzésnek, mint kemény tanulással és igyekezettel megpróbálni előrébb jutni.

Egy Garret Hurricane nevű fiatalember tudna beszélni ezekről a dolgokról. A ma 21 éves fiatalember egy kicsi, de erősen hívő közösségből származik, ahol orientációja és későbbi életiránya nem találkozott megértéssel. Hamar rájött, hogy ha meg akarja valósítani az álmait, akkor Los Angelesbe kell költöznie. És így is történt.


A fiatal férfi több mint 150 000 dollárt fektetett be plasztikai műtétekbe.

„A testemmel úgy akarok kinézni, mint Barbie, arcban pedig úgy, mint Ken”

– vallja be.
Azonban semmi sincs csak úgy és ez a sok beavatkozás meg is bosszulta magát. Hurricane nem érzi alsó ajkát, de mint állítja, a számláján havonta felhalmozódó ötjegyű összeg miatt megéri a sok kellemetlenség.

És valójában hogyan is keres ez a fiatalember?

„Sugar baby”-ként dolgozik, ami azt jelenti, hogy gazdag férfiak tartják el. A saját márkájú bőrápoló termékeiből származó bevétel rendszeresen folyik be havi apanázsa mellé. Ma már milliomosnak mondhatja magát, de a lelki boldogságát nem adta meg számára a pénz. Mint azt ő maga is elismerte, még mindig internetes zaklatás áldozata. És hogy hogyan nézett ki a számos beavatkozás előtt?

Hurricane gyerekként, akinek valószínűleg akkor még fogalma sem volt, milyen életet fog élni néhány év múlva.


Hirdetés 

skubizo.hu

kiemelt kép: Profimedia

EZ IS ÉRDEKES!

Döbbenetes! A 19 éves lány már 30 milliót költött plasztikára – videó


Hirdetés