Hirdetés 

Nemrég töltötte be 25. születésnapját Andrea Ivanova, aki azzal vált híressé, hogy természetes szépségétől 43 plasztikai beavatkozással és 30 adag hialuronsavas szájfelöltéssel szabadult meg.

A fiatal lány megszállottja a plasztikának és eddig közel hétmillió forintot költött csak az ajakfeltöltésre. Andrea azt mondja, nem szereti a hétköznapi megjelenést. A The Sun napilapnak nyilatkozott minderről.

Nem szeretem a hétköznapi külsőt, ellenben rajongok a hatalmas formákért és a különc szépségekért. A természetes szépség számomra unalmas, ezért úgy döntöttem, hogy radikálisan megváltoztatom a külsőmet.

Természetesen mindig vannak kritikusok, nekik is üzent a bolgár híresség:

„Mindig vannak pozitív és negatív reakciók… az emberek mindig megfordulnak, hogy megnézzenek, megjegyzéseket tesznek rám, suttognak egymásnak. Vannak, akik ujjal mutogatnak rám, vitatkoznak velem a megjelenésemről, vannak, akik fütyülnek, vannak, akik nevetnek, gúnyolódnak rajtam, és persze vannak, akik odajönnek hozzám, gratulálnak, és fényképezkedni akarnak velem. Akárhová megyek, mindig vannak emberek, akik hajlandóak velem fotózkodni, ami csodálatos számomra.”

Ilyen volt és ilyen lett Andrea:

TOVÁBBI KÉPEK ANDREÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: The Sun

EZ IS ÉRDEKES!

Kozso megmutatta hogy készül a legendás tincse! Előtte-utána fotóval

/p>