Hirdetés 

32 plasztkai műtét és több, mint 100 millió forintnak megfelelő angol font. Ennyibe került Olinak, hogy koreai nővé varázsolják a plasztikai sebészek.

Most azonban úgy érzi, mégis inkább brit férfi lenne… A történet ott kezdődött, hogy Oli gyermekként imádta a tűsarkú cipőket és a női ruhákat.

Fiúnak születtem, de gyerekként volt, hogy lány ruhába öltöztem, magassarkút és táskát vettem. Cher kazettája volt az első, amit megszereztem, és Barbie babával játszottam Action Man figura helyett

– mesélt gyermekkoráról a férfi.

Amikor tini korba léptem, sokat bántottak a kinézetem miatt. Nagy volt az orrom és aknés volt az arcbőröm. Egy lány sem akart randizni velem, mert azt mondták, hogy olyan vagyok, mint ők, nőiesnek tartottak. Egész életemben megkérdőjeleztem az identitásomat

-mondta a most 33 éves férfi, aki a bántásoktól depressziós lett és ezután 23 évesen kezdett el érdeklődni a dél-koreai kultúra iránt, mitöbb ki is költözött Dél-Koreába a plasztikai sebészet fellegvárába angol nyelvet tanítani.

Bele is esett a mókuskerékbe, elkezdte műtétek sorozatának alávetni magát.

Szeretem, ahogy a koreaiak kinéznek, ezért úgy akartam kinézni, mint ők

– mesélte. Bár ideig óráig boldoggá tette őt a teste változása, végül rájött, hogy önpusztító életvitelt folytat. Minél több műtéten esett át, annál boldogtalanabb volt.

Amikor bejelentettem, hogy koreai vagyok, mentális egészségügyi válságban voltam. Azért akartam koreai lenni, mert ott elfogadtak

– mesélte London, aki most már tudja, hogy az igazi boldogságot úgy tapasztalhatja meg, ha visszatér a gyökereihez, és megtalálja azt a személyt, aki mindvégig ott lakozott a testében. Ekkor döntött úgy, hogy inkább mégis férfiként éli az életét.

/p>