Hirdetés 

A luxusözvegy és anyósa a Tatai tó partján az egyik étteremben ebédeltek együtt, Mazsi pedig magával vitte a kis Emmát is, hogy lássa a nagymamáját.

A Story magazinnak nyilatkozott az egymással eddig hadban álló Mazsi és anyósa, akik most szeretnének pontot tenni minden nézeteltérésük végére. Júlia asszony azt állítja, hogy a napilapok tettek ahhoz, amiket elmondott, így nem feltétlen volt köztük akkora vita, mint amekkorának az kifelé látszott.

“Volt egy kis félreértés, de harag igazából sosem volt közöttünk. A napilapok sok mindent költöttek hozzá a valósághoz. Nem úgy és nem azt írták meg, amit én valójában mondtam. Ezt többször is megbeszéltük Mazsival telefonon, de a személyes találkozó – részben talán ezek miatt a szörnyű cikkek miatt – egy ideje tényleg elmaradt.” – mondta Berki Krisztián édesanyja, akitől Mazsi vette át a szót és arra helyezte a hangsúlyt, hogy az általuk átélt fájdalom minden emberben sokmindent megváltoztat és ilyenkor bárki türelmetlenebb és kevésbé meggondolt, mint normális esetben.

Amikor az embert ekkora veszteség éri, akkora a fájdalma, hogy meggondolatlanságok is kicsúszhatnak a száján. De nem vagyok haragtartó típus, szeretem a békét és a nyugalmat. Mamával már átlátjuk, hogy egyes médiumok direkt generáltak vitát közöttünk, úgyhogy ezzel az interjúval szeretnénk egyszer és mindenkor­ra pontot tenni az ügy végére. Történjék bármi, mi egy család vagyunk! Óriási kincs a gyermekemnek a nagymamája, és eszem ágában sincs őket elszakítani egymástól.

-mondta Mazsi, aki arról is beszélt, hogy Berki Krisztiánt igazából senki nem ismerte a közvetlen szerettein kívül.


Berki Mazsi beszélt a néhai férjének személyiségéről is (Fotó: Life TV)

“A legnagyobb démonjai a hiúsága és az a polgárpukkasztó szerep volt, amit egykor felvett. Kevesen tudják, hogy igazából milyen volt, sem azt, hogy valójában hogyan éltünk.

Hogy voltak olyan pénzügyileg válságos időszakaink, amikor nem tudtuk, mi lesz a következő hónapban.

De Krisztián nagyon büszke volt, és nem fogadott el segítséget. Álarcot hordott, pedig igazából egy jószívű, vicces, szeretni való ember volt, és nagyon jó apuka.” 

Júlia asszony és Mazsi békét kötöttek (Fotó: TV2)

Krisztián édesanyja mindehhez még hozzátette, hogy örül, hogy Mazsi újra megtalálta a párját.

Mazsi túl fiatal még ahhoz, hogy egyedül legyen. Én azt kívánom, találja meg a boldogságot.

MÉG TÖBB HÍR BERKI MAZSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: ReflektorOnline montázs (TV2 / Instagram)

EZ IS ÉRDEKES!

Kirobbant a botrány! Zámbó Jimmy legfialatabb gyermeke kiakadt a forgatókönyvíróra!

/p>