Hirdetés 

Azahriah és G.w.M nem lesznek öribarik, az biztos…

A történet ott kezdődött, amikor egy G.w.M szempontjából irreleváns támában beszólt a népszerű fiatal énekesnek.

– Tényleg vegyél vissza az arcodból, mert ez most már nagyon gusztustalan stílus, ahogy beszélsz. Mi az, hogy pizza king type rapper? Már akkor fellépni jártunk, mikor még azt sem tudtad, mi lesz belőled. Most már tényleg jó lenne visszavenni a szádból, mert nagyon elhiszed magad öcsém. Örüljél annak, hogy a Missh rólad beszél, hát basszus, sose leszel egy Missh. Egy igazi kis senkiházi b*zi vagy, egy tiszteletlen kis k*csög – írta annak idején a rapper, s akkor ezzel úgy tűnt, hogy le is van zárva a ki sem robbant vita, azonban jött az Arénás koncert és vele együtt a revans! A teltházas koncerten Azahriah G.w.M-nek is odaszúrt egy kicsit… Két híradós kapta ugyanis azt a szerepet, hogy felkonferálják az európai turnéra készülő énekest, amihez egy fiktív történetet használtak.  Egészen pontosan Azahriah elrablását jelentették be a nagyközönségnek, Szellő István pedig elejtett egy olyan mondatot is, aminek G.w.M biztosan nem fog örülni. 

“Kellemetlen frekvenciák hallgattatásával kínozták”

– mondta a híradós, a háttérben pedig a megkötözött Azahriah látható, ahogy G.w.M albumát hallgattatják vele.

G.w.m nem reagált az alázásra, azonban a rajongói a Reddit egyik celebfigyelő csoportjában anyatigrisként védik a rapcsászárt, az Azahriah rajongók pedig savazzák a G.w.m rajongókat.

A Ripost gyűjtötte össze a legjobb kommenteket.

Nem értem, hogy ez a 21 éves kis h*gyos mit ugat a Petőfi Sándor bajsza alatt. Ugyanúgy el fog tűnni a süllyesztőbe, mint a többi pávafejű

– indította el a háborút a rapper rajongója.

“Szerintem már lassan egy évtizede nem követem a hazai zenei életet, ennek ellenére Azahriah-tól több zenét hallottam, plusz több sikert is, mint a másik kettőtől együttvéve. Szerintem ez elárul egy s mást arról, ki is a nagyobb előadó” – védték be a 21 éves srácot.

“Már szégyen kategória… Minek kell nyilvánosan alázni egymást? Egyik sem különb a másiktól” – fakadt ki valaki.

Egy szó mint száz, Azahriah Magyarország mai legjobb zenésze, G.w.M pedig a kolbászfesztiválok királya

– összegezte egy másik rajongó. Nem tisztünk eldönteni, kinek van igaza…

MÉG TÖBB HÍR AZAHRIAHRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: ReflektorOnline montázs (Instagram)

EZ IS ÉRDEKES!

Schobert Lara: “Talán van egy előítélete mindig az embereknek velem szemben…”

/p>