Hirdetés 

Az 5 éves angyalarcú Nichole-nak azért kellett meghalnia, mert édesanyja azt hitte róla, hogy “gonosz”. Ámbár a környékbeliek sokszor jelezték a gyermekvédelemnek és a rendőrségnek az észlelt problémákat, végül a kislány mindig az édesanyjánál maradt – írta a meg a borsonline.hu.

A nyomozók kiderítették, hogy a texasi Mellissa Towne azt parancsolta lányának, az 5 éves Nichole Bradshaw-Towne-nak, hogy térdeljen le. Amikor a kislány engedelmeskedett, Towne előhúzott egy kést, amire a megrémült gyermek így reagált:

Jó voltam!

Towne ezután végig húzta a kést a lánya torkán, de mivel ebbe nem halt bele, egy szemeteszsákot húzott a fejére, és 30-45 percig ült rajta. Állítólag Towne úgy gondolta, hogy Nichole “gonosz” volt, ezért cselekedett így. Az angyalarcú kislány végül kínok között elhunyt.

Nicole élete tragikusan rövid volt. Soha nem járt iskolába, és még mindig pelenkát viselt, mivel nem volt szobatiszta. Testét hegek és rovarcsípések borították, és erős vizeletszaga volt. Fájdalmas panaszai ellenére senki sem jött a segítségére.

A családja egyébként azt gyanítja, hogy kezeletlen skrizofréniában szenved. A 37 éves Melissa Towne most beismerte Nichole szörnyű meggyilkolását. A nő másik három, 2 és 18 év közötti gyermekét más családtagoknál helyezték biztonságba.

kiemelt kép: Twitter

/p>