Hirdetés 

Az X-Faktor egyetlen női mentora az első évadját töltötte a nagyszabású showműsorban. Épp hétfőn derült ki, hogy titokban Svájcba költözött, erre egyéb meglepetéseket is találtunk vele kapcsolatban.

A nézők eleinte nem szerették, megosztó volt a hazai bulvárfogyasztók között is. Ahogy telt az idő, úgy ismerték meg a nézők is kedves egyéniségét. Előkerültek róla meztelen fotók, amelyek az egyik férfimagazinnak készültek, kiderült róla számos plasztikai beavatkozása is, azonban népszerűségét egyik sem szegte, sőt… Épp ellenkezőleg. Herceg Erika egyre nagyobb sztár lett Magyarországon, miután meghódította zenekarával Kelet-Európát.

Az X-Faktor után egy időre eltűnt, nem lehetett hallani róla, azonban nemrég előkerült és elmondta, hogy jelenleg edzőteremben próbálja ismét formába rázni magát. Ideje is lesz rá, hiszen az előzetes tervekkel ellentétben az X-Faktor idén nem kerül képernyőre az RTL-en, helyette egy másik tehetségkutató formula, a “The Voice” indul majd el és az is kiderült, hogy abban a műsorban nem számítanak Erikára. Kárpótlásul azonban mutatjuk azt a videót, amire nemrég bukkantunk rá és amelyben a szőke szépség kamerák előtt vetkőzik… Vétek lenne kihagyni.

Tartalmas egy perc következik!

kiemelt kép: RTL

/p>